Kunst- en cultuurreizen

Kunst- en cultuurreizen

Een groepsreis op maat vol kunst en cultuur

Gezamenlijk unieke culturele bezienswaardigheden bezoeken? Labrys Reizen organiseert al jarenlang groepsreizen met op maat gemaakte programma’s waarin kunst en cultuur de boventoon voeren.

Groepsreizen vol kunst en cultuur zijn een belevenis voor de ware liefhebber! De mooiste musea, architectonische hoogstandjes of oude stadscentra leveren een waardevolle verdieping op voor uw vereniging, serviceclub, familie of vriendengroep. Van cultuurcentra tot kunsthistorische academies, van jubilarissen tot Lions Clubs: voor de meest uiteenlopende organisaties organiseert Labrys Reizen al vele jaren reizen op maat waarbij kunst en cultuur het middelpunt vormen. 

Samen met u kijken we naar de specifieke wensen en ideeën van uw groep. Bezoekt u graag enkele fraaie musea of combineert u een stedelijke omgeving liever met natuurschoon? Gaat uw interesse uit naar de klassieke wereld of dompelt u zich met liefde onder in contemporaine kunst? De bestemmingsexperts van Labrys Reizen hebben de juiste kennis in huis om een onvergetelijke reis voor u samen te stellen.

Wat dacht u van een stedentrip naar Rome of Madrid of een bezoek aan de mooiste Franse tuinen? Reist u liever naar de bakermat van de renaissance in Toscane? Of kiest u voor moderne kunst in New York of Berlijn? Labrys Reizen kan dit voor u waarmaken. In overleg met u regelen wij de logistiek, overnachtingsplaatsen en restaurants. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte met programma!

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.

Treinreis Berlijn

Bruisend Berlijn heeft veel te bieden. Het is een politiek, architectonisch en cultureel centrum, waar heden en verleden hand in hand gaan. Tijdens deze reis maakt u kennis met unieke plekken in deze bijzondere stad.

Een bruisende stad vol geschiedenis, cultuur en politiek

Segovia en Salamanca

Bezoekt u met geïnteresseerden graag de historische steden Segovia en Salamanca? En wilt u tijdens deze reis unieke musea, kloosters, kerken en kathedralen aandoen? Labrys Reizen stippelt voor u een bijzondere route uit en regelt de logistiek voor onderweg.

Met gelijkgestemden op reis naar Castiliaanse prachtsteden

Cultureel divers Japan

Japan is een ware schatkamer van indrukwekkende musea en galerieën. Wilt u een reis maken met een enorm breed aanbod van kunst en architectuur? Labrys Reizen zorgt op basis van uw wensen voor een uniek cultureel programma!

Bezoek unieke hoogtepunten uit de Japanse oude en moderne cultuur

De Vlaamse Primitieven

Labrys Reizen is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in culturele groepsreizen op maat! Tijdens deze touringcarreis bezoekt u de mooiste Belgische steden en bewondert u hoogtepunten van de beroemde Vlaamse Primitieven.

Bewonder gezamenlijk topstukken uit de Vlaamse middeleeuwen

Met de trein op Grand Tour

Interrail is voor velen een begrip. Vaak wordt deze manier van reizen geassocieerd met jonge reizigers, maar ook voor volwassenen en senioren is ze zeer geschikt. Met 1 kaartje kunt u in maar liefst 33 landen reizen!

Een treinreis door het Romeinse Rijk met als eindpunt de Eeuwige Stad