Reizen met Labrys

Al meer dan 25 jaar passie voor reizen! De combinatie van een onuitputtelijk enthousiasme, onze jarenlange ervaring en oog voor de wensen van iedere groep staat aan de basis van elke succesvolle reis op maat.

Wil je een goed georganiseerde groepsreis maken met leerlingen, studenten, cursisten, collega's of vrienden? Dan ben je bij Labrys Reizen aan het juiste adres. Ons team bestaat uit betrokken en kundige organisatoren, die jouw wensen en onze expertise in een gedegen reis samenbrengen. En die hoge mate van aandacht en kwaliteit koppelen we aan zeer aantrekkelijke reissommen. Door ons lidmaatschap van de ANVR, de SGRZ en het Calamiteitenfonds bieden wij bovendien de maximale financiële zekerheid.

Waarom Labrys Reizen?

- een vrijblijvende offerte op maat binnen ieder budget

- gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
- persoonlijke benadering

- deskundig team van ervaren reisspecialisten

- uitgebreid netwerk van contacten wereldwijd

- CO2-compensatie van elke reis

- gratis service voor reserveringen musea en opgravingen, en aanvraag voor gidspermissies en groepssitepassWij denken met je mee en houden rekening met jouw wensen. Heb je een vastomlijnd programma voor een educatieve reis naar Rome in gedachten? We sluiten er graag op aan met een concrete uitvoering. Wil je naar Griekenland, maar ontbreekt het programma? Dan stellen we graag een uitgekiende invulling voor je samen. Denk je aan een busreis naar Barcelona, of met de trein naar Parijs? Wil je met je parochie in de voetsporen van Paulus reizen? Of juist met je jaarclub een bijzondere reis naar Kroatië maken? Alles is mogelijk, van klassieke cultuurreis tot actieve natuurreis.

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.