Klassiek Griekenland
Klassiek Griekenland
Klassiek Griekenland
Klassiek Griekenland

Klassiek Griekenland

Maak een prachtige groepsreis langs klassieke hoogtepunten

Labrys Reizen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in groepsreizen op maat naar Griekenland! Mythologie, tempels en een overweldigende natuur: het antieke Hellas heeft het allemaal. Tijdens een rondreis komen alle hoogtepunten uit de klassieke oudheid aan bod.|

Voor liefhebbers van de antieke wereld is een rondreis door Griekenland een must! Zowel het vasteland als de eilanden zijn rijk aan historie. Op het schiereiland Peloponnesos liggen talrijke plaatsen waar de antieke beschaving tot leven komt. In Olympia vindt u het beroemde tempel- en sportcomplex, maar ook in Nemea kunt u letterlijk in de voetsporen treden van de oude atleten en ook de renbaan en de naastgelegen tempel bezoeken. In Mykene en Tiryns treft u de restanten van de ontzagwekkende Mykeense beschaving: levensgrote stadsmuren, enorme paleiszalen en koningsgraven waar vele gouden objecten werden gevonden.

Reist u daarna door naar het mystieke Delfi? Alleen al de weg ernaartoe is dankzij het fraaie landschap een ware belevenis. Zowel in het archeologisch museum als op het opgravingsterrein treft u opmerkelijke overblijfselen van de oude beschavingen. In Athene kunt u natuurlijk niet om de Akropolis heen, net zomin als het befaamde Akropolis Museum. Vergeet u verder ook het Nationaal Archeologisch Museum niet, net als de Griekse en de Romeinse Agora en de Kerameikos. En maak ook eens een uitstapje met de bus naar Kaap Sounion of Vravrona voor de tempels van Poseidon en Artemis! Labrys Reizen maakt speciaal voor uw groep een op maat gemaakt dag-tot-dagprogramma. We regelen uw overnachtingen, de maaltijden en eventuele reserveringen voor bezoeken aan musea en opgravingsterreinen onderweg. Hierdoor kunnen u en uw gasten zich zonder zorgen onderdompelen in de antieke wereld. Natuurlijk kunnen we ook een uitstekende gids voor u regelen, die u tijdens de reis alles kan vertellen over het antieke én het huidige Griekenland. Lijken deze bestemmingen u iets en passen ze bij de interesses van uw groep? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte met programma!

Klassiek Griekenland
Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen