Skip to main content
Over Labrys Reizen, specialist in groepsreizen

Over Labrys Reizen, specialist in groepsreizen

Labrys Reizen organiseert sinds 1992 bijzondere groepsreizen, die worden gekenmerkt door aandacht voor detail, een hoge kwaliteit en oog voor de reiziger. Aan de basis van onze organisatie staat een enthousiast team van medewerkers met veel ervaring, verstand van zaken en een passie voor cultuur en reizen.

Exclusieve groepsreizen

We bieden jaarlijks een wisselend programma bijzondere groepsreizen op inschrijving aan. Deze worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit: zeer goede hotels, uitgekiende programma's, academische reisleiding en kleine groepen. Gedeelde interesse in een specifiek thema uit de wereld van kunst, cultuur of natuur is wat de reizigers samenbrengt.

Groepsreizen op maat

Voor vele besloten groepen maken we educatieve en culturele Groepsreizen op maat. Dat doen we niet alleen voor middelbare scholen en andere educatieve instellingen, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijven, stichtingen, koren en privégroepen. Voor elke groep stellen we de reis helemaal naar wens samen, waarbij het persoonlijke contact en het tot in het kleinste detail meedenken centraal staan.