Skip to main content
Klantervaringen
Klantervaringen
Klantervaringen
Klantervaringen

Klantervaringen

Italië

Alle vier onze reizen zijn succesvol verlopen: ik spreek alleen maar blije en enthousiaste leerlingen en collega’s. De coronamaatregelen en de onvoorspelbaarheid van Vueling hebben ook van jullie veel creativiteit en inspanning gevraagd. Dank voor de goede manier waarop jullie dit hebben opgelost en de prettige samenwerking.

Murmellius Gymnasium te Alkmaar.

Griekenland

We zijn laaiend enthousiast over de Griekenlandreis, doordat Labrys zoals altijd alles perfect heeft geregeld. Er zijn eigenlijk geen verbeterpunten!

Montessori Lyceum te Rotterdam.

Italië

Bedankt ook voor de zeer prettige samenwerking met en adequate steun van Labrys en onze contactpersoon in het bijzonder. Ik heb daar weer veel aan gehad en het heeft de reis vergemakkelijkt.

Vossius Gymnasium te Amsterdam.

Spanje

We kijken met grote tevredenheid terug op een superreis!

Xaveriuscollege te Borgerhout (BE).

Griekenland

Was kortgeleden met een groep in Griekenland via jullie en dat was weer perfect! We kunnen onmogelijk op tegen jullie expertise.

Lyceum Sancta Maria te Haarlem.

Italië

Wat hebben wij ontzettend veel aan jullie gehad! Wauw! Grote complimenten. Ook tijdens de reis was het fijn hoe je meedacht, met meerdere opties kwam en hoe goed het geregeld was.

Bornego College te Heerenveen.

Italië (reis door leerlingen zelf geregeld)

We willen jullie heel erg bedanken namens de hele groep voor de voorbereidingen van onze reis naar Rome. Alles is goed verlopen, de gids was geweldig en we hebben ontzettend genoten en super mooie ervaringen opgedaan! Dankzij jullie was de planning van de dagen optimaal, niet te veel en niet te weinig. We hebben zoveel gezien en alles was zo goed geregeld dat het een zorgeloze reis is geweest!

Leerlingen van het NSG te Nijmegen