Team

Team

Labrys Reizen is in 1992 opgericht door de classici drs. Roel Geukemeijer en drs. Rien van Kasteren. Het managementteam bestaat naast de oprichters uit drs. Hanneke Bruijn en drs. Gemma Grootemaat. Twee officemanagers leiden de kantoorwerkzaamheden in goede banen. En onze gespecialiseerde projectmanagers, veelal (kunst)historicus, classicus of taal- en cultuurwetenschapper van origine, stellen met veel enthousiasme en deskundigheid de mooiste reizen voor u samen.

Directie

Directeur en Hoofd Financiën. Classicus en medeoprichter van Labrys Reizen. Thuis in vele landen rond de Middellandse Zee, met een voorliefde voor Italië en in het bijzonder voor Rome.

Directeur en Hoofd Personeelszaken. Classicus, beëdigd tolk/vertaler Nieuwgrieks en medeoprichter van Labrys Reizen. Heeft een zwak voor mediterrane sferen en speciaal voor Griekenland.

Hoofd Externe communicatie en Verkoop; tevens coördinator Exclusieve groepsreizen en verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid. Mediëviste die graag door middeleeuwse stadjes slentert, maar ook van het klassieke erfgoed in Griekenland en Italië geniet.

Hoofd Interne communicatie en inkoop; tevens coördinator Groepsreizen op maat. Als italianiste voelt ze zich vooral thuis in Rome en Florence, waar ze gestudeerd en gewerkt heeft.

Officemanagers

Officemanager met een passie voor reizen en vreemde culturen. Combineert dit enthousiasme met een jarenlange ervaring in organiserende functies. Samen met Esther staat ze garant voor een soepel verloop op kantoor.

Officemanager met veel ervaring in de reiswereld. Bezocht reeds vele landen binnen en buiten Europa. Vooral Italië, Corsica en de natuur van Costa Rica maakten grote indruk op haar. Samen met Arianne stroomlijnt ze de gang van zaken op kantoor.

Projectmanagers

Verhuisde na haar studie geschiedenis en archeologie aan de Universiteit van Athene naar Nederland. Heeft al veel Nederlandse groepen al het moois laten zien dat haar geboorteland rijk is. Is onder meer verantwoordelijk voor de contacten met alle Griekse instanties.

Cultureel antropoloog. Ontwikkelt al vele jaren exclusieve groepsreizen. De wereld is zo goed als geheel ontsloten voor het toerisme. Het is voor hem een uitdaging om in samenwerking met de juiste reisleiders de intrigerendste bestemmingen optimaal tot hun recht te laten komen.

Kunsthistorica. Wordt enthousiast van tijden en gebieden waar religies en culturen samenkomen in een spannende mix. Zwerft graag langs mediterrane kusten, maar ook exotische oorden boeien haar. Een brede interesse voert haar van romaanse kerkjes naar het leefgebied van de lemuren.

Studeerde Nieuwgriekse taal en cultuur. Op Cyprus en in Griekenland geniet ze van de gastvrijheid en de prachtige opgravingen en landschappen. Organiseert ook reizen naar de Balkan en Oost-Europa.

Classica. Combineert haar jarenlange ervaring in organiserende functies met haar voorliefde voor de diverse landen en culturen rond de Middellandse Zee en elders in de wereld. 

Kunsthistorica met een brede interesse, uiteenlopend van archeologie tot moderne kunst. Graag brengt ze haar passie voor kunst en cultuur over op anderen. Ze gaat regelmatig op avontuur naar nieuwe bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa, maar Bella Italia, met name Rome, blijft haar nummer één.

Ontwikkelde tijdens haar studie oudheidkunde een passie voor het organiseren van culturele reizen. Ze dwaalt graag door Romeinse en Griekse ruïnen, maar is ook geïnteresseerd in moderne kunst en architectuur. In haar reizen naar bestemmingen wereldwijd streeft ze een mix van cultuuraspecten na.

Fotografie: Ron Moes