Cultureel divers Japan
Cultureel divers Japan
Cultureel divers Japan
Cultureel divers Japan

Cultureel divers Japan

Bezoek unieke hoogtepunten uit de Japanse oude en moderne cultuur

Japan is een ware schatkamer van indrukwekkende musea en galerieën. Wilt u een reis maken met een enorm breed aanbod van kunst en architectuur? Labrys Reizen zorgt op basis van uw wensen voor een uniek cultureel programma!|

Japan is een ware schatkamer van indrukwekkende musea en galerieën. Er is bijzonder veel aandacht voor Japanse en westerse vroegmoderne en contemporaine kunst. Daarnaast is de Japanse cultuur rijk aan tempels, tuinen en theehuizen. Wilt u een reis samenstellen met een zo breed mogelijk aanbod van kunst en architectuur? Denk dan eens aan een culturele groepsreis naar Japan. U komt op de meest bijzondere plaatsen en maakt kennis met de vele facetten van de Japanse cultuur. Labrys Reizen heeft alle kennis in huis om een reis voor uw begunstigers onvergetelijk te maken.

Labrys Reizen maakt voor u alle reserveringen, waardoor u en uw gasten zich zonder zorgen kunnen onderdompelen in deze unieke wereld. In de metropolen Kyoto, Tokio, Okayama en Naoshimi bloeit een levendige galeriecultuur, van antiquariaten tot modern design. U treft er musea waar de Japanse geschiedenis in al haar facetten wordt getoond, tentoonstellingen vol Aziatisch keramiek, en collecties van eeuwenoude kunstobjecten of vroegmoderne, op Europese stromingen geïnspireerde schilderijen. Deze musea en culturele sites zijn vaak op de traditionele Japanse architectuur gebaseerd, vormgegeven en gebouwd. Labrys Reizen organiseert voor u rondleidingen, gesprekken met directeuren of zelfs artist talks. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken we diners mogelijk in de beste restaurants van de stad en kunnen we speciaal voor uw groep overnachtingen vastleggen in bijzondere accommodaties.

Willen uw gasten overnachten in een echte ryokan, een kaiseki-diner genieten of een traditionele theeceremonie bijwonen? Labrys Reizen kan dit allemaal voor u waarmaken. Samen beleeft u een reis om nooit te vergeten.

Cultureel divers Japan
Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen