Reisinspiratie

Reisinspiratie

Al 30 jaar passie voor reizen! De combinatie van een onuitputtelijk enthousiasme, onze jarenlange ervaring en oog voor de wensen van iedere groep staat aan de basis van elke succesvolle reis op maat.

Wil je een goed georganiseerde groepsreis maken met leerlingen, studenten, cursisten, collega's of vrienden? Dan ben je bij Labrys Reizen aan het juiste adres. Ons team bestaat uit betrokken en kundige organisatoren, die jouw wensen en onze expertise in een gedegen reis samenbrengen. En die hoge mate van aandacht en kwaliteit koppelen we aan zeer aantrekkelijke reissommen. Doordat Labrys Reizen is aangesloten bij de ANVR, de SGR, de SGRZ en het Calamiteitenfonds bieden wij bovendien de maximale financiële zekerheid.

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.

Kunst- en cultuurreizen

Gezamenlijk unieke culturele bezienswaardigheden bezoeken? Labrys Reizen organiseert al jarenlang groepsreizen met op maat gemaakte programma’s waarin kunst en cultuur de boventoon voeren.

Een groepsreis op maat vol kunst en cultuur

Reizen voor verenigingen

Heeft uw club of vereniging een feestelijk lustrum in het vooruitzicht? Of wilt u een verdiepende themareis voor uw leden organiseren? Laat u dan inspireren door onze selectie van de vele mogelijkheden.

Themareizen voor ieder gezelschap

Religieuze themareizen

Staan de steden en kerken richting Santiago de Compostela al lang op uw verlanglijst, net als beroemde pleisterplaatsen langs de Via Francigena? Of reist u met uw gemeente naar Wittenberg of Noorwegen?

Op reis met uw parochie, gemeente of orde

Reizen voor bedrijven

Samen een mooie prestatie of jubileum vieren tijdens een bedrijfsuitje? De bestemmingsexperts van Labrys Reizen nemen u de zorg voor de organisatie uit handen.

Bijzondere personeelsuitjes op maat