Skip to main content
Reizen voor verenigingen
Reizen voor verenigingen
Reizen voor verenigingen

Reizen voor verenigingen

Themareizen voor ieder gezelschap

Heeft uw club of vereniging een feestelijk lustrum in het vooruitzicht? Of wilt u een verdiepende themareis voor uw leden organiseren? Laat u dan inspireren door onze selectie van de vele mogelijkheden.|

Een ledenreis vormt voor veel clubs en verenigingen een hoogtepunt op het programma. Samen met gelijkgestemden dompelt u zich onder in een thema dat tot uw verbeelding spreekt, ontdekt u bijzondere bestemmingen en ontstaan nieuwe vriendschappen.

Al meer dan 30 jaar organiseert Labrys Reizen inhoudelijke groepsreizen naar bestemmingen wereldwijd. We leveren maatwerk voor ieder gezelschap. Als geen ander weten wij dat soms de kleinste details een reis onvergetelijk maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken we bezoeken en rondleidingen mogelijk op bijzondere locaties. Wat dacht u van een bezoek aan het voormalig woonhuis van Sir Winston Churchill? Of van een diner in het restaurant waar de Franse schrijver Voltaire ooit zijn belangrijkste werken schreef.

Wilt u zelf op locatie de deelnemers rondleiden? Of zoekt u een ervaren deskundige die op reis voor nog meer verdieping kan zorgen? Alle opties zijn bij Labrys Reizen mogelijk. Onze enthousiaste reisleiders nemen uw gezelschap maar wat graag mee op sleeptouw!

Op basis van uw wensen en budget stellen we een reispakket samen. Tevens nemen we u de organisatie uit handen, zodat u met uw vereniging onbezorgd op reis kunt. En doordat we aangesloten zijn bij de ANVR, de SGRZ en het Calamiteitenfonds bieden we u daarnaast ook nog eens maximale financiële zekerheid.

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gerust om vrijblijvend uw wensen met ons te bespreken.