Reizen voor verenigingen

Reizen voor verenigingen

Themareizen voor ieder gezelschap

Heeft uw club of vereniging een feestelijk lustrum in het vooruitzicht? Of wilt u een verdiepende themareis voor uw leden organiseren? Laat u dan inspireren door onze selectie van de vele mogelijkheden.

Een ledenreis vormt voor veel clubs en verenigingen een hoogtepunt op het programma. Samen met gelijkgestemden dompelt u zich onder in een thema dat tot uw verbeelding spreekt, ontdekt u bijzondere bestemmingen en ontstaan nieuwe vriendschappen.

Al meer dan 25 jaar organiseert Labrys Reizen inhoudelijke groepsreizen naar bestemmingen wereldwijd. We leveren maatwerk voor ieder gezelschap. Als geen ander weten wij dat soms de kleinste details een reis onvergetelijk maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken we bezoeken en rondleidingen mogelijk op bijzondere locaties. Wat dacht u van een bezoek aan het voormalig woonhuis van Sir Winston Churchill? Of van een diner in het restaurant waar de Franse schrijver Voltaire ooit zijn belangrijkste werken schreef.

Wilt u zelf op locatie de deelnemers rondleiden? Of zoekt u een ervaren deskundige die op reis voor nog meer verdieping kan zorgen? Alle opties zijn bij Labrys Reizen mogelijk. Onze enthousiaste reisleiders nemen uw gezelschap maar wat graag mee op sleeptouw!

Op basis van uw wensen en budget stellen we een reispakket samen. Tevens nemen we u de organisatie uit handen, zodat u met uw vereniging onbezorgd op reis kunt. En doordat we aangesloten zijn bij de ANVR, de SGRZ en het Calamiteitenfonds bieden we u daarnaast ook nog eens maximale financiële zekerheid.

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden. Bel of mail gerust om vrijblijvend uw wensen met ons te bespreken.

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.

In het spoor van Monet

Treed met uw gezelschap in het spoor van Monet en zijn tijdgenoten. Labrys Reizen stippelt de mooiste route voor u uit: van de schilderachtige havenstadjes in Normandië en weelderige tuinen in Giverny tot de bruisende Franse hoofdstad.

Op reis naar de bakermat van het impressionisme

Sterrenkijken in Zuid-Afrika

Nabij Kaapstad wordt de grootste radiotelescoop ter wereld gebouwd. Het uitgestrekte Zuid-Afrika vormt het ideale decor voor een exclusieve sterrenkundereis. Uiteraard is er ook gelegenheid voor de vele andere hoogtepunten die het land te bieden heeft!

Bezoek 's werelds grootste radiotelescoop

Het Ruhrgebied

Het Ruhrgebied, van oudsher een regio met veel zware industrie, heeft de laatste decennia een flinke transformatie ondergaan. Mijncomplexen hebben plaats gemaakt voor hippe galerieën en landschapstuinen waar cultuur en natuur tot bloei komen.

Industrieel erfgoed in de Duitse grensregio

Concertreis Riga en Tallinn

De Baltische staten zijn eeuwenlang speelbal geweest van omringende mogendheden. Toch hebben zij hun eigen taal en cultuur weten te behouden. Naast prachtige historische stadscentra vindt u in Riga en Tallinn een klassieke muziektraditie van wereldformaat.

Luisterrijke Baltische Hanzesteden

Chioggia en de Veneto

Op het zuidelijkste punt van de lagune van Venetië ligt het stadje Chioggia. Met zijn pittoreske kanalen, kleurrijke huizen en levendige vismarkt is het gemoedelijke Chioggia een aantrekkelijk alternatief voor het drukke Venetië.

Pittoresk stadje bij de lagune van Venetië