Skip to main content
Concertreis Riga en Tallinn
Concertreis Riga en Tallinn
Concertreis Riga en Tallinn

Concertreis Riga en Tallinn

Luisterrijke Baltische Hanzesteden

De Baltische staten zijn eeuwenlang speelbal geweest van omringende mogendheden. Toch hebben zij hun eigen taal en cultuur weten te behouden. Naast prachtige historische stadscentra vindt u in Riga en Tallinn een klassieke muziektraditie van wereldformaat.|

Met zijn boulevards, art-nouveauarchitectuur en musea wordt Riga terecht het Parijs van het Noorden genoemd. In de oude binnenstad ziet u de rijkdom van de oude Hanzestad overal terug.

Laat u door de geringe omvang van Letland niet van de wijs brengen: dit land heeft wat klassieke muziek betreft een reputatie van wereldformaat! Het land kent een lange traditie van opera, zang en ballet op het hoogste niveau. Een bezoek aan een opera of galaconcert in de Nationale Opera mag u tijdens deze reis niet missen. Ook op andere plekken in Riga komt het rijke muzikale verleden tot leven. Zoals in de Grote Gildehal of in de middeleeuwse Dom met het beroemde orgel, waar u met een beetje geluk een orgelconcert kunt bijwonen. 

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van reizen naar de Baltische staten selecteren we voor u de meest bijzondere adresjes. Combineer uw reis bijvoorbeeld met een bezoek aan de schilderachtige havenstad Tallinn in het nabijgelegen Estland. We maken uw reis onvergetelijk door rondleidingen te organiseren op exclusieve locaties en reserveringen te maken voor concerten en opera’s. Op verzoek kunnen we zelfs ontmoetingen faciliteren met orkestleden.

Bent u benieuwd wat Labrys Reizen voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om uw plannen in kaart te brengen of voor een vrijblijvende offerte!