Het team van Labrys Reizen

Het team van Labrys Reizen

Labrys Reizen is in 1992 opgericht door de classici Roel Geukemeijer en Rien van Kasteren. Het managementteam bestaat naast de oprichters uit Hanneke Bruijn en Gemma Grootemaat. Twee officemanagers leiden de kantoorwerkzaamheden in goede banen. En veertien gespecialiseerde projectmanagers, veelal (kunst)historicus, classicus of taal- en cultuurwetenschapper van origine, stellen met veel enthousiasme en deskundigheid de mooiste reizen voor u samen.

Directie

Directeur en Hoofd Financiën. Classicus en medeoprichter van Labrys Reizen. Thuis in vele landen rond de Middellandse Zee, met een voorliefde voor Italië en in het bijzonder voor Rome.

Directeur en Hoofd Personeelszaken. Classicus, beëdigd tolk/vertaler Nieuwgrieks en medeoprichter van Labrys Reizen. Heeft een zwak voor mediterrane sferen en speciaal voor Griekenland.

Hoofd Externe communicatie en Verkoop; tevens coördinator Exclusieve groepsreizen. Mediëviste die graag door middeleeuwse stadjes slentert, maar ook van het klassieke erfgoed in Griekenland en Italië geniet.

Hoofd Interne communicatie en inkoop; tevens coördinator Groepsreizen op maat. Als italianiste voelt ze zich vooral thuis in Rome en Florence, waar ze gestudeerd en gewerkt heeft.

Officemanagers

Officemanager met een passie voor reizen en vreemde culturen. Combineert dit enthousiasme met een jarenlange ervaring in organiserende functies. Samen met Esther staat ze garant voor een soepel verloop op kantoor.

Officemanager met veel ervaring in de reiswereld. Bezocht reeds vele landen binnen en buiten Europa. Vooral Italië, Corsica en de natuur van Costa Rica maakten grote indruk op haar. Samen met Arianne stroomlijnt ze de gang van zaken op kantoor.

Projectmanagers

Studeerde religiewetenschappen met een master toerisme en cultuur. Tijdens haar studie heeft ze een ruime kennis opgedaan van verschillende landen, culturen en religies. Ze gelooft dat toerisme mensen en culturen bij elkaar kan brengen. Coördinator duurzaam toerisme.

Studeerde Spaanse taal en cultuur met een master interculturele communicatie. Bezoekt graag mediterrane landen en voelt zich met name thuis in Madrid en Andalusië. Opgaan in lokale gewoonten en tradities draagt volgens haar bij aan de totale beleving.

Verhuisde na haar studie geschiedenis en archeologie aan de Universiteit van Athene naar Nederland. Heeft al veel Nederlandse groepen al het moois laten zien dat haar geboorteland rijk is. Is onder meer verantwoordelijk voor de contacten met alle Griekse instanties.

Studeerde kunstgeschiedenis en Franse taal en cultuur. In de kunst ligt haar passie bij de schilderkunst van oude meesters. Ze ontdekt en vertelt graag de verhalen achter een schilderij, monument of stad. In Siena en Rome heeft ze gewoond, maar ze reist ook graag door Frankrijk en haar geboorteland Duitsland.

Studeerde kunst- en cultuurwetenschappen. Is zeer geïnteresseerd in de interdisciplinariteit van culturen, die de gelaagde historie van een plaats ontrafelt. Zelf proeft ze graag de sferen van de verschillende streken in Frankrijk, waar ze studeerde en werkte. Maar ook op Italië raakt ze niet uitgekeken. Is betrokken bij duurzaam toerisme.

Studeerde Engelse taal en cultuur. Bevlogen globetrotter die haar passie voor kunst en cultuur combineert met een grote ervaring in de reiswereld. Ze reisde onder andere naar het Verre Oosten, langs mediterrane kusten en stateside. Is geboeid door lokale tradities en geniet tevens van uitheemse gerechten. Kookworkshops volgen is dan ook haar grote hobby!

Cultureel antropoloog. Ontwikkelt al vele jaren exclusieve groepsreizen. De wereld is zo goed als geheel ontsloten voor het toerisme. Het is voor hem een uitdaging om in samenwerking met de juiste reisleiders de intrigerendste bestemmingen optimaal tot hun recht te laten komen.

Studeerde bestuurskunde in Nederland en Italië. Gedurende de perioden dat hij in Rome woonde, heeft de Eeuwige Stad bij hem een bijzondere plek gekregen. De Italiaanse taal is zijn grote passie. Ook houdt hij ervan om de culturele verschillen tussen de vele streken van Italië te ontdekken.

Kunsthistorica. Wordt enthousiast van tijden en gebieden waar religies en culturen samenkomen in een spannende mix. Zwerft graag langs mediterrane kusten, maar ook exotische oorden boeien haar. Een brede interesse voert haar van romaanse kerkjes naar het leefgebied van de lemuren.

Kunsthistorica. Was docent kunstgeschiedenis en reisleider in Italië. Ze vertelt en schrijft beeldend over de verborgen verhalen achter kunst en cultuur. Van kunst kijken in Milaan, Florence en Rome krijgt ze nooit genoeg, maar ook is ze dol op de Italiaanse mode.

Studeerde Nieuwgriekse taal en cultuur. Op Cyprus en in Griekenland geniet ze van de gastvrijheid en de prachtige opgravingen en landschappen. Organiseert ook reizen naar de Balkan en Oost-Europa.

Classica. Combineert haar jarenlange ervaring in organiserende functies met haar voorliefde voor de diverse landen en culturen rond de Middellandse Zee en elders in de wereld. 

Kunsthistorica met een brede interesse, uiteenlopend van archeologie tot moderne kunst. Graag brengt ze haar passie voor kunst en cultuur over op anderen. Ze gaat regelmatig op avontuur naar nieuwe bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa, maar Bella Italia, met name Rome, blijft haar nummer één.

Ontwikkelde tijdens haar studie oudheidkunde een passie voor het organiseren van culturele reizen. Ze dwaalt graag door Romeinse en Griekse ruïnen, maar is ook geïnteresseerd in moderne kunst en architectuur. In haar reizen naar bestemmingen wereldwijd streeft ze een mix van cultuuraspecten na.

Fotografie: Ron Moes