Het team van Labrys Reizen

Het team van Labrys Reizen

Labrys Reizen is in 1992 opgericht door de classici Roel Geukemeijer en Rien van Kasteren. Het managementteam bestaat naast de oprichters uit Hanneke Bruijn en Gemma Grootemaat. Twee officemanagers leiden de kantoorwerkzaamheden in goede banen. En onze gespecialiseerde projectmanagers, veelal (kunst)historicus, classicus of taal- en cultuurwetenschapper van origine, stellen met veel enthousiasme en deskundigheid de mooiste reizen voor u samen.

Directie en management

Directeur en Hoofd Financiën. Classicus en medeoprichter van Labrys Reizen. Thuis in vele landen rond de Middellandse Zee, met een voorliefde voor Italië en in het bijzonder voor Rome.

Directeur en Hoofd Personeelszaken. Classicus, beëdigd tolk/vertaler Nieuwgrieks en medeoprichter van Labrys Reizen. Heeft een zwak voor mediterrane sferen en speciaal voor Griekenland.

Hoofd Externe communicatie en Verkoop; tevens coördinator Exclusieve groepsreizen en verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid. Mediëviste die graag door middeleeuwse stadjes slentert, maar ook van het klassieke erfgoed in Griekenland en Italië geniet.

Hoofd Interne communicatie en inkoop; tevens coördinator Groepsreizen op maat. Als italianiste voelt ze zich vooral thuis in Rome en Florence, waar ze gestudeerd en gewerkt heeft.

Officemanagers

Officemanager met veel ervaring in de reiswereld. Bezocht reeds vele landen binnen en buiten Europa. Vooral Italië, Corsica en de natuur van Costa Rica maakten grote indruk op haar. Samen met Rienke stroomlijnt ze de gang van zaken op kantoor.

Na een afwezigheid van 3 jaar is ze weer terug op het vertrouwde honk. Samen met Esther leidt ze de administratieve processen binnen onze organisatie in goede banen. Rienke heeft veel van de wereld gezien en vindt het dan ook heerlijk om weer betrokken te zijn bij het prachtige product dat Labrys Reizen biedt.

Projectmanagers

Ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor Italië en de bijbehorende taal en cultuur. Tijdens haar bacheloropleiding Italiaanse taal en cultuur studeerde ze een half jaar in Rome. Naast haar voorkeur voor Italië vindt ze het ook heerlijk om nieuwe bestemmingen te ontdekken, met een bijzondere interesse in eetculturen. Houdt zich bezig met duurzaam toerisme.

Hispanist, gespecialiseerd in cultureel toerisme. Tijdens zijn opleiding Spaanse taal en cultuur heeft hij een jaar in Cáceres (Spanje) gewoond, waar sporen van verschillende beschavingen samenkomen. Graag trekt hij zijn wandelschoenen aan om te genieten van de weidse vergezichten en pittoreske plaatsjes die het mediterrane gebied kenmerken. Organiseert onder meer reizen naar Italië.

Als sociaal geograaf studeerde hij af op de Olympische Spelen in Barcelona en in Athene. Is half Grieks, heeft in Griekenland gewoond en houdt van het land, de taal en de cultuur. Hij heeft meerdere reizen naar Griekenland begeleid. Daarnaast is hij regelmatig op de Balkan te vinden.

Verhuisde na haar studie geschiedenis en archeologie aan de Universiteit van Athene naar Nederland. Heeft al veel Nederlandse groepen al het moois laten zien dat haar geboorteland rijk is. Is onder meer verantwoordelijk voor de contacten met alle Griekse instanties.

Studeerde Spaanse taal en cultuur en Tourism and Culture. Tijdens de studie is haar passie voor Spanje en Spaans-Amerika gegroeid. Dit uit zich niet alleen in regelmatige vakanties en een voorliefde voor tapas, maar nu ook in haar carrière als projectmanager voor cultuurrijke gebieden als Spanje en andere mediterrane bestemmingen.

Classicus. Was jarenlang docent Klassieke Talen en organisator van klassieke reizen op een gymnasium. Zet deze ervaring in bij het organiseren van reizen op maat. Zijn liefde voor Griekenland en kennis van de Griekse cultuur en geschiedenis brengt hij met enthousiasme over. Daarnaast organiseert hij reizen naar Duitsland.

Kunsthistorica. Wordt enthousiast van tijden en gebieden waar religies en culturen samenkomen in een spannende mix. Zwerft graag langs mediterrane kusten, maar ook exotische oorden boeien haar. Een brede interesse voert haar van romaanse kerkjes naar het leefgebied van de lemuren.

Studeerde kunst in Barcelona en Social and Cultural Science in Bologna en Nijmegen. Tijdens haar vierjarig verblijf in Italië werd ze ondergedompeld in de cultuur, de taal en de geschiedenis. Dankzij haar huisgenoten werd ze bekend met Italiaanse dialecten, regionale kenmerken en de Italiaanse keuken. 

Organiseerde tijdens haar bachelor kunstgeschiedenis in Nijmegen reizen naar verschillende Europese bestemmingen. Toch ontwikkelde ze een voorliefde voor Italiaanse kunst en cultuur. Alsnog vindt ze het fantastisch om af te reizen naar nieuwe bestemmingen. Organiseert reizen naar Italië.

Studeerde Nieuwgriekse taal en cultuur. Op Cyprus en in Griekenland geniet ze van de gastvrijheid en de prachtige opgravingen en landschappen. Organiseert ook reizen naar de Balkan en Oost-Europa.

Classica. Combineert haar jarenlange ervaring in organiserende functies met haar voorliefde voor de diverse landen en culturen rond de Middellandse Zee en elders in de wereld. 

Ontwikkelde tijdens haar studie oudheidkunde een passie voor het organiseren van culturele reizen. Ze dwaalt graag door Romeinse en Griekse ruïnen, maar is ook geïnteresseerd in moderne kunst en architectuur. In haar reizen naar bestemmingen wereldwijd streeft ze een mix van cultuuraspecten na. Houdt zich bezig met duurzaam toerisme.

Studeerde Tourism and Culture en Intercultural Communication. Al van jongs af aan is ze geïntrigeerd door verschillende talen en culturen. Ze heeft zich toegelegd op het Spaans en gewoond in Murcia (Spanje) en Cochabamba (Bolivia). Een reisfanaat die echt thuiskomt in Nijmegen! Organiseert reizen naar mediterrane bestemmingen.

Fotografie: Ron Moes