Reizen voor donateurs
Reizen voor donateurs
Reizen voor donateurs

Reizen voor donateurs

Een mooie reis versterkt de band met de sponsoren

Wilt u als museum uw donateurs eens extra in het zonnetje zetten en de banden warm houden? Een mooie reis kan een bekroning zijn van de speciale verbinding die uw museum met uw begunstigers heeft. Zorg voor een speciale excursie met kijkjes achter de schermen en maak gebruik van ons uitgebreide netwerk, jarenlange ervaring en specialistische kennis.|

Labrys Reizen haalt u alle zorgen uit handen en stelt een bijzondere reis speciaal voor u en uw begunstigers samen. We maken op basis van uw wensen een uniek cultureel programma, organiseren de accommodatie en regelen het vervoer. Ook alle individuele vragen en wensen van de sponsoren met betrekking tot de reis kunnen we van u overnemen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Bij Labrys Reizen krijgt u een vaste contactpersoon die voor zowel het museum als voor de meereizende sponsoren het aanspreekpunt vormt. Wilt u graag zelf uw gasten rondleiden? Of hebt u liever een reisleider mee die de bestemming van haver tot gort kent? Alle opties zijn bij Labrys Reizen mogelijk.

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden. Labrys Reizen werkt wereldwijd en heeft al meer dan 30 jaar ervaring met bijzondere groepsreizen op maat. Vraag een offerte aan of bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak. We komen graag bij u langs!

Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen