Skip to main content
Of...?
Of...?
Of...?

Of...?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat u inspireren door onze reisvoorbeelden, maar vraag ons vooral om een voorstel voor een reis op maat naar de bestemming van uw keuze!|

Labrys Reizen haalt u alle zorgen uit handen en stelt een bijzondere reis speciaal voor u en uw begunstigers samen. We maken op basis van uw wensen een uniek cultureel programma, organiseren de accommodatie en regelen het vervoer. Ook alle individuele vragen en wensen van de sponsoren met betrekking tot de reis kunnen we van u overnemen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Bij Labrys Reizen krijgt u een vaste contactpersoon die voor zowel het museum als voor de meereizende sponsoren het aanspreekpunt vormt. Wilt u graag zelf uw gasten rondleiden? Of hebt u liever een reisleider mee die de bestemming van haver tot gort kent? Alle opties zijn bij Labrys Reizen mogelijk.

Vraag een offerte aan of bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak. We komen graag bij u langs!