Skip to main content
Japan, culturele diversiteit
Japan, culturele diversiteit
Japan, culturele diversiteit

Japan, culturele diversiteit

Groepsreis naar het land van de rijzende zon

Japan biedt een zeer breed palet van kunst en architectuur. Een uitgelezen bestemming dus voor een culturele groepsreis! Uw begunstigers komen op bijzondere plaatsen en maken kennis met de vele facetten van de Japanse cultuur.|

Japan is een ware schatkamer van indrukwekkende musea en galerieën. Deze zijn vooral gericht op Japanse en westerse vroegmoderne en contemporaine kunst. Daarnaast is de Japanse cultuur rijk aan tempels, tuinen en theehuizen. Labrys Reizen heeft alle kennis in huis om een reis voor uw begunstigers onvergetelijk te maken.

In de metropolen Kyoto, Tokyo, Okayama en Naoshimi bloeit een levendige galeriecultuur, van antiquariaten tot modern design. U treft er musea waar de Japanse geschiedenis in al haar facetten wordt getoond, tentoonstellingen vol Aziatisch keramiek, en diverse collecties: van eeuwenoude kunstobjecten tot vroegmoderne, op Europese stromingen geïnspireerde schilderijen. Deze musea en culturele sites zijn vaak op de traditionele Japanse architectuur gebaseerd, vormgegeven en gebouwd. Labrys Reizen kan voor u rondleidingen, gesprekken met directeuren of zelfs artist talks organiseren. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken we diners mogelijk in de beste restaurants en kunnen we speciaal voor uw groep overnachtingen vastleggen in bijzondere accommodaties. Willen uw gasten overnachten in een echte ryokan, genieten van een kaiseki-diner of een traditionele theeceremonie bijwonen? Labrys Reizen verzorgt alle reserveringen, waardoor u en uw gasten zich onbekommerd kunnen onderdompelen in deze unieke wereld. Samen met uw zeer gewaardeerde begunstigers beleeft u een reis om nooit te vergeten.