Skip to main content
Divers Milaan en Turijn
Divers Milaan en Turijn
Divers Milaan en Turijn

Divers Milaan en Turijn

Noord-Italië voor cultuurliefhebbers

Milaan en Turijn: twee Noord-Italiaanse steden vol klasse, oude en moderne kunst en boordevol design U kunt hier uw hart ophalen aan musea, tuinen, religieuze bouwwerken en een fantastische koffiecultuur.|

Milaan en Turijn bieden alles wat een kunst- en cultuurliefhebber zich maar kan wensen. In deze grote Noord-Italiaanse steden speelt design een belangrijke rol in het dagelijks leven. De beroemde opleidingen voor meubel- en modeontwerp trekken studenten uit de hele wereld. Ook treft u er winkels én kunstcollecties van de befaamde Italiaanse modehuizen. Wat dacht u van de Fondazione Prada, een indrukwekkend recentelijk gebouwd museum van de hand van Rem Koolhaas? Voor Prada-eigenaresse Miuccia Prada toverde hij een oud fabrieksterrein om tot een modern museum. Labrys Reizen kan de reservering voor u regelen en een uitstekende gids voor een rondleiding. Drink ook vooral een cappuccino in het door regisseur Baz Luhrmann ontworpen museumcafé Bar Luce.

De musea van Milan en Turijn bieden zeer uiteenlopende exposities: van Egyptische sculpturen tot renaissanceschilderijen, van filmgeschiedenis tot koninklijk meubilair. Wissel musea zoals de Pinacoteca Ambrosiana in Milaan of het Palazzo Reale in Turijn eens af met de Milanese botanische tuinen of de voormalige Fiatfabriek in Turijn, met een heus racecircuit op het dak! Maar natuurlijk wilt u het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci ook niet missen, evemin als de Mole Antonelliana. Labrys Reizen kent de mooiste en indrukwekkendste plekken en kan een goedgevuld en afwisselend programma voor u samenstellen. Luncht en/of dineert u graag samen met de groep? Uiteraard kan Labrys Reizen de gewenste reserveringen maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een op maat gemaakt programma!