Algemene informatie

Geachte reiziger,

Het coronavirus heeft inmiddels de hele wereld in zijn greep. In veel landen zijn maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. De gevolgen daarvan voor onze reizen en dus voor u als reiziger zijn groot.

Vooropgesteld: de gezondheid en de veiligheid, zowel van u als reiziger als van onze medewerkers en reisleiders, zijn bij Labrys Reizen leidend; daarna komt het reisplezier. Daarom volgen we de ontwikkelingen continu op de voet, zowel in Nederland als op al onze bestemmingen.

Zodra we met zekerheid iets kunnen zeggen over een door u geboekte reis, brengen we u daarvan op de hoogte. U kunt het initiatief tot contact dus gerust aan Labrys Reizen overlaten, tenzij u een dringende vraag heeft. Indien wij genoodzaakt zijn een reis te annuleren in verband met het coronavirus, ontvangen de deelnemers onverwijld bericht. De betaalde reissom wordt dan gerestitueerd in de vorm van een Labrys-voucher. Zo’n voucher is vanaf de datum van uitgifte een jaar lang geldig; uw nieuwe reis moet conform de actuele SGR-richtlijnen uiterlijk een jaar later geboekt worden, maar de vertrekdatum kan dus later zijn. Overigens zal Labrys Reizen soepel omgaan met deze termijn; indien u pas na 1 of 2 jaar een nieuwe reis boekt, behoudt de voucher zijn waarde.

Labrys Reizen is financieel gezond en bovendien aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Over gedane aanbetalingen en/of nog te betalen restantbetalingen hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Openstaande betalingen voor aanstaande reizen kunt u met een gerust hart verrichten. Goed nieuws: ook de Labrys-voucher valt onder de dekking van de SGR en is dus gegarandeerd. Uiteraard staat het u te allen tijde vrij om een reis te annuleren; daarbij worden de op dat moment geldende annuleerkosten in rekening gebracht conform de Labrys-Reisvoorwaarden.  

Op onze website vindt u dagelijks actuele informatie over onze reizen in het algemeen. Specifieke informatie over bepaalde reizen zullen we met de betreffende reizigers delen op een passend moment.  

Het zijn spannende tijden! We hopen dat we de huidige problemen samen met u als gewaardeerde reiziger op termijn te boven kunnen komen door begripvol en respectvol met elkaar om te gaan. Op onze betrokkenheid, grote inzet en goede service kunt u blijven rekenen.  

Hartelijke groet van het voltallige Labrys-team!

Vind uw exclusieve groepsreis

Vertrekmaand
Digitale nieuwsbrief

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.

Digitaal op reis

Nu alvast genieten vanuit huis, straks goed voorbereid op reis! Meer informatie leest u hier.