Skip to main content
Vriendenvereniging op reis
Vriendenvereniging op reis
Vriendenvereniging op reis

Vriendenvereniging op reis

Vergroot de verbondenheid met uw museum

Vele vriendenverenigingen van musea organiseren reizen voor de enthousiaste leden. Wellicht kan de conservator van het museum of een bestuurslid van de vereniging meegaan. Altijd leidt een vriendenreis tot meer verbondenheid met uw museum.|

Een groepsreis met de leden van de vriendenvereniging van een museum is een garantie voor succes: een gezelschap gelijkgestemden die samen in het buitenland de band met ‘hun’ museum vergroten. Dit kan een reis zijn die aansluit bij een tijdelijke tentoonstelling of de vaste collectie van het museum, of een reis waarbij soortgelijke musea in het buitenland worden bezocht. Een reis kan ook een mooie bekroning vormen van een lustrumjaar. Vele vriendenverenigingen gingen u voor.

De expertise van Labrys Reizen als organisator, gespecialiseerd in culture groepsreizen op maat, maakt ons dé perfecte partner voor uw reis. Of u nu een paar dagen net over de grens gaat per touringcar of tien dagen afreist naar Zuid-Europa: onze bestemmingsspecialisten maken het ideale programma voor u op maat. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van reizen die wij eerder voor vriendenverenigingen van diverse musea in Nederland organiseerden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan of bel/mail voor meer informatie. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!