Kunstzinnig Kopenhagen
Kunstzinnig Kopenhagen
Kunstzinnig Kopenhagen
Kunstzinnig Kopenhagen

Kunstzinnig Kopenhagen

Kunst, design en mode

Kopenhagen is een veelzijdige stad. U treft renaissancepaleizen naast moderne architectuur, en musea gewijd aan zowel klassieke als moderne kunst. De perfecte bestemming voor geïnteresseerden van kunst en cultuur.|

Kopenhagen bruist! In deze levendige havenstad vindt u bijzonder veel verschillende monumenten, musea en bezienswaardigheden waar de ware kunst- en cultuurliefhebber zijn hart aan kan ophalen. Er is voor elk wat wils, van design tot architectuur, van beeldende kunst tot een inspirerende modecultuur. Bezoekt u met uw groep de sculpturencollectie van de voormalige biermagnaat Carlsberg, of de mooiste schilderijen van oude meesters in het Statenmuseum for Kunst? Met de trein bent u in een mum van tijd in het Louisiana Museum, waar u ook een wandeling kunt maken in de beeldentuin. Pak in de binnenstad ook eens de fiets en verken op sportieve wijze de verschillende wijken van de Deense hoofdstad.

Niet alleen in de stad kunt u prima uit de voeten met het openbaar vervoer. Kopenhagen is vanuit Nederland goed bereikbaar per trein. Op uw verzoek regelt Labrys Reizen het vervoer en de tickets. Natuurlijk kunnen wij ook voor uw groep de leukste lunchadressen reserveren, of fijne diners organiseren. Graag kijken wij samen met u naar de wensen van uw groep en de invulling van het programma.

Kunstzinnig Kopenhagen
Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
┬ę2022 Labrys Reizen