Skip to main content
Oslo i.s.m. Vrije Academie
Oslo i.s.m. Vrije Academie
Oslo i.s.m. Vrije Academie

Oslo i.s.m. Vrije Academie

Op ontdekkingstocht in de hoofdstad van Noorwegen! Oslo onderging het laatste decennium een ware gedaanteverwisseling. Voormalige scheepswerven en industriegebieden werden omgevormd tot bruisende nieuwe stadswijken vol spannende en speelse architectuur. Aan het vernieuwde waterfront ontdekken we de spectaculaire opera en bibliotheek, evenals het splinternieuwe MUNCH, met de grootste collectie werken van deze befaamde schilder. Uiteraard bezoeken we het Nationaal Museum naast enkele kleinere, maar niet minder boeiende musea. Ook verkennen we het levendige centrum, waar neoclassicistische gevels worden afgewisseld met strengere moderne, en de prachtige beeldentuin van Vigeland in het uitgestrekte Frognerpark.

dag 1, zo 25-08 

Directe lijnvlucht van Amsterdam naar Oslo. Aansluitend brengt de bus ons naar het Astrup Fearnley Museum. Vrije tijd voor de lunch in het op loopafstand gelegen stadskwartier Aker Brygge. De privécollecties van twee scheepsbouwmagnaten zijn hier samengebracht in een door Renzo Piano ontworpen gebouw. Aansluitend transfer naar ons hotel en check-in. Diner in een nabijgelegen restaurant. 

dag 2, ma 26-08 

Onder leiding van een lokale gids verkennen we te voet het historisch centrum. We zien het neoclassicistische Koninklijk Paleis; de levendige Karl Johans Gate; de dom met moderne schilderingen van Hugo Lous Mohr en glas-in-loodramen van Gustav Vigeland, over wie we later deze week meer leren; en het robuuste bakstenen stadhuis, het Oslo rådhus, met zijn bijzondere architectuur en wandschilderingen van onder anderen Edvard Munch. Na de lunch lopen we naar de wijk Bjørvika, waar de laatste decennia diverse architectuurparels werden gebouwd, zoals de vorig jaar geopende, uitkragende bibliotheek van de hand van Atelier Oslo en Lundhagem; het operagebouw van architectenbureau Snøhetta, vormgegeven als een ijsberg; en het spectaculaire, aan Munch gewijde museum MUNCH, dat we later deze week bezoeken. Wellicht kunt u een dezer avonden een voorstelling of concert bijwonen.

dag 3, di 27-08 

De ochtend brengen we door in het vernieuwde Nationaal Museum, dat in juni 2022 zijn deuren opende. We verkennen eerst de afdeling vroegmoderne kunst met werken van belangrijke vertegenwoordigers van het Noorse romantisch nationalisme als Thomas Fearnley, Adolph Tidemand en Johan Christian Dahl, van Edvard Munch en diens – buiten Noorwegen vaak amper bekende – tijdgenoten als Nikolai Astrup, en van niet-Noorse meesters als Dürer, Rembrandt en Picasso. Het is dan ook het grootste kunstmuseum van Scandinavië. Na een koffiepauze is het tijd voor de hoogtepunten van de moderne en contemporaine collecties.

Een deel van de middag is ter vrije besteding. Er valt in Oslo genoeg te ontdekken, zoals de kunstgalerij in de voormalige stallen van het Koninklijk Paleis, het middeleeuwse Akershus Fort, het Historisch Museum en de botanische tuinen. In het Nobel Vredescentrum leert u meer over de Nobelprijs. In het oude industriegebied Vulkan vindt u de Mathallen, een levendige markthal, waar u tevens wat kunt eten en drinken. En natuurlijk is het mogelijk te zwemmen of kajakken in het fjord.

dag 4, wo 28-08  

Per touringcar rijden we naar het Frognerpark, een uitgestrekt terrein met daarin een beeldentuin en het ateliermuseum gewijd aan de Noorse beeldhouwer Gustav Vigeland. Zijn sculpturen van mensfiguren die we hier in het Vigelandpark zien, zijn onder anderen geïnspireerd door Auguste Rodin en weerspiegelen Vigelands persoonlijk symbolisme. In de jaren tien van de vorige eeuw leidde de invloed van Henri Matisse en de kubisten tot minder detaillering in Vigelands werk. Het realisme bleef hij echter trouw. ’s Middags is het tijd voor MUNCH. Het bevat werk dat de schilder na zijn dood naliet aan de stad, meer dan de helft van zijn oeuvre. We zien er een van de versies van De Schreeuw, waarvan we er ook al een zagen in het Nationaal Museum. Verder ontwaren we de rijkdom van Munch's oeuvre: van tekeningen, prenten en schilderijen tot doeken in opdracht vervaardigd. Het hoge, met geperforeerd aluminium bedekte gebouw van het Spaanse architectenbureau Estudio Herreros bestaat uit tentoonstellingsruimten van verschillende afmetingen, als blokken op elkaar gestapeld. We ontdekken intieme ruimten voor Munch's schetsen en drukken, naast monumentale zalen voor zijn grootste schilderijen, waarvan er een door een gat in de zesde verdieping speciaal naar binnen moest worden getakeld! Het gebouw omvat ook expositieruimten voor wisseltentoonstellingen van andere kunstenaars, naast concert- en debatzalen en een restaurant met een spectaculair uitzicht.

dag 5, do 29-08 

We bezoeken het Egebergparken, een sculpturenpark met een mooi uitzicht over het fjord en de stad. De collectie in de prachtige natuur bestaat uit sculpturen van de negentiende-eeuw, zoals Maillol en Rodin, tot werk van hedendaagse kunstenaars als Tony Cragg, Huma Baba, Roni Horn en Damian Hirst. De Wall Street Journal plaatste Ekebergparken in de top van vijf van sculptuurparken in de wereld. Na een afsluitende gezamenlijke lunch transfer naar de luchthaven van Oslo voor de directe lijnvlucht naar Amsterdam.

Vervoer naar de bestemming

We maken gebruik van comfortabele directe lijnvluchten van Amsterdam naar Oslo en vice versa met KLM. De vluchtgegevens zijn:
25-08-2024: Amsterdam - Oslo, 09.25 - 11.05 uur
29-08-2024: Oslo - Amsterdam, 19.15 - 21.05 uur
Voor elke deelnemer is handbagage à 12 kilo inbegrepen.
NB 1 Zie www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden voor de vervoers- en bagagevoorwaarden van de betreffende vliegmaatschappij.
NB 2 Reist u liever met de trein? De beste route is mede afhankelijk van uw woonplaats. Neem voor meer informatie en prijzen gerust contact met ons op.

Vervoer ter plaatse

Voor de luchthaventransfers en enkele programmaonderdelen maken we gebruik van een moderne, comfortabele touringcar voorzien van airconditioning. Verder zullen we ons te voet verplaatsen.

Hotel

We verblijven te Oslo vier nachten in een comfortabel, centraal gelegen driesterrenhotel. Uiteraard zijn de kamers voorzien van douche/bad en toilet.

Maaltijden

Op deze reis zijn het diner op dag 1 en de lunch op dag 5 inbegrepen. De overige lunches en diners zijn op eigen gelegenheid. In samenspraak met u zal de reisleider met alle plezier een goed restaurant reserveren om gezamenlijk te dineren.

Audiosysteem

Tijdens de reis wordt gebruikgemaakt van een audiosysteem. De reisleider of gids spreekt rechtstreeks in een microfoontje en u hoort de uitleg door uw headset. Zo kunt u deze overal goed verstaan.
NB Indien u een gehoorapparaat heeft, kunnen wij kosteloos een daarop afgestemde headset voor u regelen. Deze wens kunt u bij boeking aangeven.

Zwaarte van de reis

Onze reisprogramma’s zijn doorgaans goed gevuld en bieden beperkte vrije tijd. Daarom zijn onze reizen relatief intensief. Het is noodzakelijk dat u over een goede conditie beschikt en goed ter been bent. Zo niet, dan bemoeilijkt dit een soepel verloop van de reis, wat zowel voor u als voor uw medereizigers vervelend is.
Elke dag worden bezienswaardigheden te voet bereikt. U dient met gemak en in een redelijk tempo over oneffen terrein met hoogteverschillen te kunnen lopen. In sommige hotels bevindt de douche zich in de badkuip; daar dient u zelf in en uit te kunnen stappen. Op sommige plaatsen is kofferservice niet beschikbaar en moet u zelf uw bagage van de bus naar het hotel kunnen dragen. Het gebruik van een rolstoel of een rollator is op onze reizen niet toegestaan.
Indien tijdens de reis blijkt dat een reiziger niet over de juiste conditie beschikt, kan hem/haar deelname aan (een deel van) het programma worden ontzegd.
Indien u eraan twijfelt of deze reis voor u geschikt is, verzoeken we u telefonisch contact met Labrys Reizen op te nemen. We zullen dan samen de mogelijkheid van uw deelname bespreken met het oog op uw lichamelijke conditie en de specifieke zwaarte van de reis.

Gezondheid

Over het algemeen is het kraanwater in Noorwegen van goede kwaliteit en kan het veilig worden gedronken.

Reisperiode

Eind augustus is een zeer geschikte periode voor een stedentrip naar Oslo. De temperatuur is doorgaans zeer aangenaam en de grootste zomerdrukte is voorbij. We rekenen op een gemiddelde maximumtemperatuur van 20 ºC (bron: www.klimaatinfo.nl). Er zijn behoorlijke afwijkingen mogelijk van deze statistische waarden.

Grensdocumenten

Voor reizen binnen Europa dient uw Nederlandse paspoort of identiteitskaart geldig te zijn tot en met de datum van terugkeer.

Geld

De Noorse munteenheid is de Noorse kroon. Pinautomaten zijn op de meeste plaatsen aanwezig. Tevens kunt u in veel winkels en hotels met de gangbare creditcards betalen.

Entrees

De entreeprijzen en gidskosten conform het programma zijn bij de reissom inbegrepen.

Inschrijving

U kunt zich voor deze reis aanmelden middels het inschrijfformulier op onze website. Na inschrijving ontvangt u van Labrys Reizen een boekingsbevestiging en een factuur, waarop de betalingstermijnen staan gespecificeerd. U krijgt bericht zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt en de reis kan doorgaan. Indien een reis vanwege een te gering aantal deelnemers geen doorgang kan vinden, melden we u dat uiterlijk 4 weken vóór vertrek. Circa 2 weken vóór vertrek ontvangt u de reisbescheiden, waaronder een deelnemerslijst, een hotellijst en praktische informatie.

CO2-reductie

Labrys Reizen investeert een bedrag per groepsreis in duurzame projecten die tot CO2-reductie leiden. Meer informatie vindt u op hier.

Privacy

Deze reis wordt uitgevoerd door Labrys Reizen in opdracht van de Vrije Academie. Indien u zich aanmeldt voor deze reis, wordt uw inschrijving verwerkt door Labrys Reizen; de op het inschrijfformulier ingevulde persoonsgegevens worden door Labrys Reizen gebruikt voor het uitvoeren van de reis. Labrys Reizen stuurt u op basis van deze inschrijving geen aanbiedingen voor andere reizen toe.
Aangezien de reis in opdracht van de Vrije Academie wordt uitgevoerd, stuurt Labrys Reizen uw naam, adres en mailadres ook door naar de Vrije Academie. Met die gegevens komt u dan in het klantenbestand van de Vrije Academie. De Vrije Academie gebruikt deze gegevens voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven en het magazine. Uiteraard kunt u zich te allen tijde daarvoor afmelden bij de Vrije Academie.

Op ontdekkingstocht in de hoofdstad van Noorwegen! Oslo onderging het laatste decennium een ware gedaanteverwisseling. Voormalige scheepswerven en industriegebieden werden omgevormd tot bruisende nieuwe stadswijken vol spannende en speelse architectuur. Aan het vernieuwde waterfront ontdekken we de spectaculaire opera en bibliotheek, evenals het splinternieuwe MUNCH, met de grootste collectie werken van deze befaamde schilder. Uiteraard bezoeken we het Nationaal Museum naast enkele kleinere, maar niet minder boeiende musea. Ook verkennen we het levendige centrum, waar neoclassicistische gevels worden afgewisseld met strengere moderne, en de prachtige beeldentuin van Vigeland in het uitgestrekte Frognerpark.

dag 1, zo 25-08 

Directe lijnvlucht van Amsterdam naar Oslo. Aansluitend brengt de bus ons naar het Astrup Fearnley Museum. Vrije tijd voor de lunch in het op loopafstand gelegen stadskwartier Aker Brygge. De privécollecties van twee scheepsbouwmagnaten zijn hier samengebracht in een door Renzo Piano ontworpen gebouw. Aansluitend transfer naar ons hotel en check-in. Diner in een nabijgelegen restaurant. 

dag 2, ma 26-08 

Onder leiding van een lokale gids verkennen we te voet het historisch centrum. We zien het neoclassicistische Koninklijk Paleis; de levendige Karl Johans Gate; de dom met moderne schilderingen van Hugo Lous Mohr en glas-in-loodramen van Gustav Vigeland, over wie we later deze week meer leren; en het robuuste bakstenen stadhuis, het Oslo rådhus, met zijn bijzondere architectuur en wandschilderingen van onder anderen Edvard Munch. Na de lunch lopen we naar de wijk Bjørvika, waar de laatste decennia diverse architectuurparels werden gebouwd, zoals de vorig jaar geopende, uitkragende bibliotheek van de hand van Atelier Oslo en Lundhagem; het operagebouw van architectenbureau Snøhetta, vormgegeven als een ijsberg; en het spectaculaire, aan Munch gewijde museum MUNCH, dat we later deze week bezoeken. Wellicht kunt u een dezer avonden een voorstelling of concert bijwonen.

dag 3, di 27-08 

De ochtend brengen we door in het vernieuwde Nationaal Museum, dat in juni 2022 zijn deuren opende. We verkennen eerst de afdeling vroegmoderne kunst met werken van belangrijke vertegenwoordigers van het Noorse romantisch nationalisme als Thomas Fearnley, Adolph Tidemand en Johan Christian Dahl, van Edvard Munch en diens – buiten Noorwegen vaak amper bekende – tijdgenoten als Nikolai Astrup, en van niet-Noorse meesters als Dürer, Rembrandt en Picasso. Het is dan ook het grootste kunstmuseum van Scandinavië. Na een koffiepauze is het tijd voor de hoogtepunten van de moderne en contemporaine collecties.

Een deel van de middag is ter vrije besteding. Er valt in Oslo genoeg te ontdekken, zoals de kunstgalerij in de voormalige stallen van het Koninklijk Paleis, het middeleeuwse Akershus Fort, het Historisch Museum en de botanische tuinen. In het Nobel Vredescentrum leert u meer over de Nobelprijs. In het oude industriegebied Vulkan vindt u de Mathallen, een levendige markthal, waar u tevens wat kunt eten en drinken. En natuurlijk is het mogelijk te zwemmen of kajakken in het fjord.

dag 4, wo 28-08  

Per touringcar rijden we naar het Frognerpark, een uitgestrekt terrein met daarin een beeldentuin en het ateliermuseum gewijd aan de Noorse beeldhouwer Gustav Vigeland. Zijn sculpturen van mensfiguren die we hier in het Vigelandpark zien, zijn onder anderen geïnspireerd door Auguste Rodin en weerspiegelen Vigelands persoonlijk symbolisme. In de jaren tien van de vorige eeuw leidde de invloed van Henri Matisse en de kubisten tot minder detaillering in Vigelands werk. Het realisme bleef hij echter trouw. ’s Middags is het tijd voor MUNCH. Het bevat werk dat de schilder na zijn dood naliet aan de stad, meer dan de helft van zijn oeuvre. We zien er een van de versies van De Schreeuw, waarvan we er ook al een zagen in het Nationaal Museum. Verder ontwaren we de rijkdom van Munch's oeuvre: van tekeningen, prenten en schilderijen tot doeken in opdracht vervaardigd. Het hoge, met geperforeerd aluminium bedekte gebouw van het Spaanse architectenbureau Estudio Herreros bestaat uit tentoonstellingsruimten van verschillende afmetingen, als blokken op elkaar gestapeld. We ontdekken intieme ruimten voor Munch's schetsen en drukken, naast monumentale zalen voor zijn grootste schilderijen, waarvan er een door een gat in de zesde verdieping speciaal naar binnen moest worden getakeld! Het gebouw omvat ook expositieruimten voor wisseltentoonstellingen van andere kunstenaars, naast concert- en debatzalen en een restaurant met een spectaculair uitzicht.

dag 5, do 29-08 

We bezoeken het Egebergparken, een sculpturenpark met een mooi uitzicht over het fjord en de stad. De collectie in de prachtige natuur bestaat uit sculpturen van de negentiende-eeuw, zoals Maillol en Rodin, tot werk van hedendaagse kunstenaars als Tony Cragg, Huma Baba, Roni Horn en Damian Hirst. De Wall Street Journal plaatste Ekebergparken in de top van vijf van sculptuurparken in de wereld. Na een afsluitende gezamenlijke lunch transfer naar de luchthaven van Oslo voor de directe lijnvlucht naar Amsterdam.

Vervoer naar de bestemming

We maken gebruik van comfortabele directe lijnvluchten van Amsterdam naar Oslo en vice versa met KLM. De vluchtgegevens zijn:
25-08-2024: Amsterdam - Oslo, 09.25 - 11.05 uur
29-08-2024: Oslo - Amsterdam, 19.15 - 21.05 uur
Voor elke deelnemer is handbagage à 12 kilo inbegrepen.
NB 1 Zie www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden voor de vervoers- en bagagevoorwaarden van de betreffende vliegmaatschappij.
NB 2 Reist u liever met de trein? De beste route is mede afhankelijk van uw woonplaats. Neem voor meer informatie en prijzen gerust contact met ons op.

Vervoer ter plaatse

Voor de luchthaventransfers en enkele programmaonderdelen maken we gebruik van een moderne, comfortabele touringcar voorzien van airconditioning. Verder zullen we ons te voet verplaatsen.

Hotel

We verblijven te Oslo vier nachten in een comfortabel, centraal gelegen driesterrenhotel. Uiteraard zijn de kamers voorzien van douche/bad en toilet.

Maaltijden

Op deze reis zijn het diner op dag 1 en de lunch op dag 5 inbegrepen. De overige lunches en diners zijn op eigen gelegenheid. In samenspraak met u zal de reisleider met alle plezier een goed restaurant reserveren om gezamenlijk te dineren.

Audiosysteem

Tijdens de reis wordt gebruikgemaakt van een audiosysteem. De reisleider of gids spreekt rechtstreeks in een microfoontje en u hoort de uitleg door uw headset. Zo kunt u deze overal goed verstaan.
NB Indien u een gehoorapparaat heeft, kunnen wij kosteloos een daarop afgestemde headset voor u regelen. Deze wens kunt u bij boeking aangeven.

Zwaarte van de reis

Onze reisprogramma’s zijn doorgaans goed gevuld en bieden beperkte vrije tijd. Daarom zijn onze reizen relatief intensief. Het is noodzakelijk dat u over een goede conditie beschikt en goed ter been bent. Zo niet, dan bemoeilijkt dit een soepel verloop van de reis, wat zowel voor u als voor uw medereizigers vervelend is.
Elke dag worden bezienswaardigheden te voet bereikt. U dient met gemak en in een redelijk tempo over oneffen terrein met hoogteverschillen te kunnen lopen. In sommige hotels bevindt de douche zich in de badkuip; daar dient u zelf in en uit te kunnen stappen. Op sommige plaatsen is kofferservice niet beschikbaar en moet u zelf uw bagage van de bus naar het hotel kunnen dragen. Het gebruik van een rolstoel of een rollator is op onze reizen niet toegestaan.
Indien tijdens de reis blijkt dat een reiziger niet over de juiste conditie beschikt, kan hem/haar deelname aan (een deel van) het programma worden ontzegd.
Indien u eraan twijfelt of deze reis voor u geschikt is, verzoeken we u telefonisch contact met Labrys Reizen op te nemen. We zullen dan samen de mogelijkheid van uw deelname bespreken met het oog op uw lichamelijke conditie en de specifieke zwaarte van de reis.

Gezondheid

Over het algemeen is het kraanwater in Noorwegen van goede kwaliteit en kan het veilig worden gedronken.

Reisperiode

Eind augustus is een zeer geschikte periode voor een stedentrip naar Oslo. De temperatuur is doorgaans zeer aangenaam en de grootste zomerdrukte is voorbij. We rekenen op een gemiddelde maximumtemperatuur van 20 ºC (bron: www.klimaatinfo.nl). Er zijn behoorlijke afwijkingen mogelijk van deze statistische waarden.

Grensdocumenten

Voor reizen binnen Europa dient uw Nederlandse paspoort of identiteitskaart geldig te zijn tot en met de datum van terugkeer.

Geld

De Noorse munteenheid is de Noorse kroon. Pinautomaten zijn op de meeste plaatsen aanwezig. Tevens kunt u in veel winkels en hotels met de gangbare creditcards betalen.

Entrees

De entreeprijzen en gidskosten conform het programma zijn bij de reissom inbegrepen.

Inschrijving

U kunt zich voor deze reis aanmelden middels het inschrijfformulier op onze website. Na inschrijving ontvangt u van Labrys Reizen een boekingsbevestiging en een factuur, waarop de betalingstermijnen staan gespecificeerd. U krijgt bericht zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt en de reis kan doorgaan. Indien een reis vanwege een te gering aantal deelnemers geen doorgang kan vinden, melden we u dat uiterlijk 4 weken vóór vertrek. Circa 2 weken vóór vertrek ontvangt u de reisbescheiden, waaronder een deelnemerslijst, een hotellijst en praktische informatie.

CO2-reductie

Labrys Reizen investeert een bedrag per groepsreis in duurzame projecten die tot CO2-reductie leiden. Meer informatie vindt u op hier.

Privacy

Deze reis wordt uitgevoerd door Labrys Reizen in opdracht van de Vrije Academie. Indien u zich aanmeldt voor deze reis, wordt uw inschrijving verwerkt door Labrys Reizen; de op het inschrijfformulier ingevulde persoonsgegevens worden door Labrys Reizen gebruikt voor het uitvoeren van de reis. Labrys Reizen stuurt u op basis van deze inschrijving geen aanbiedingen voor andere reizen toe.
Aangezien de reis in opdracht van de Vrije Academie wordt uitgevoerd, stuurt Labrys Reizen uw naam, adres en mailadres ook door naar de Vrije Academie. Met die gegevens komt u dan in het klantenbestand van de Vrije Academie. De Vrije Academie gebruikt deze gegevens voor het toesturen van digitale nieuwsbrieven en het magazine. Uiteraard kunt u zich te allen tijde daarvoor afmelden bij de Vrije Academie.

Reisleiding

De reis zal inhoudelijk worden geleid door kunsthistoricus drs. Robert-Jan Muller. Gedurende de reis wordt diverse keren bijgestaan door een lokale, Engelstalige gids.

drs. Robert-Jan Muller

drs. Robert-Jan Muller

Kunsthistoricus. Publiceert over moderne en hedendaagse kunst in onder meer Museumtijdschrift, maakt documentaires en schreef een monografie over kunstschilder Erik Andriesse. Jarenlang was hij voorzitter van AICA NL, de Internationale Vereniging van Kunstcritici, waarvoor hij zich nog steeds internationaal inzet. Hij werkte als adviseur kunst en vormgeving, onder meer voor KPN. Leidde al vele kunstreizen.

Samenwerking

Deze reis is samengesteld in opdracht van de Vrije Academie. De reis verschilt in sommige opzichten van onze andere reizen. We wijzen u erop dat de meeste maaltijden (lunches en diners) niet zijn inbegrepen; in samenspraak met u zal de reisleider met alle plezier een goed restaurant reserveren om te dineren. Bij de reisgegevens staat aangegeven wat op deze reis in- dan wel exclusief is.

Vrije Academie

Vrije Academie

Een landelijk educatief instituut dat actief is in het verzorgen van onderwijs aan volwassenen op het gebied van kunst en cultuur. Het programma van de Vrije Academie bevat veel kunstgeschiedenis, maar de laatste jaren is dat verbreed naar geschiedenis, muziekgeschiedenis, fotografie, architectuur en filosofie.

Reisgegevens

5-daagse vliegreis
25 t/m 29 augustus 2024
NB Op verzoek te boeken als treinreis. Zie onder ‘Vervoer’.

Reissom 

t/m 30 april 2024: € 1850,-
vanaf 1 mei 2024: € 1950,-
toeslag eenpersoonskamer: € 330,-
NB Voor deze reis is onze eenpersoonskamerregeling niet van toepassing. Dat betekent dat wie indeling op een gedeelde tweepersoonskamer wenst, de toeslag eenpersoonskamer verschuldigd is, indien er geen medereizig(st)er is om de kamer mee te delen.

Inclusief

lijnvluchten met belastingen en toeslagen, vervoer ter plaatse, logies met ontbijt, 1 lunch, 1 diner, reisleiding, lokale gidsen, gebruik audiosysteem, entrees, fooien, investering in CO2-reductie

Exclusief

overige maaltijden, drankjes, ruimbagage, verzekeringen, verplichte bijdrage SGR à € 5,- p.p., verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 en boekingskosten à € 27,50 per boeking

Aantal deelnemers

minimum: 15 / maximum: 25

Contact Labrys Reizen

drs. Michel Lancee

Om onze website te laten functioneren en te verbeteren gebruiken we cookies.

Cookie instellingen

Om onze website te analyseren en te verbeteren gebruiken we cookies.
Functionele Cookies Altijd ingeschakeld
Functionele cookies zijn nodig voor het functioneren van onze website.
Analytische Cookies Uitgeschakeld
Met analytische cookies kunnen we (geanonimiseerde) gegevens verzamelen over het gebruik van onze website om die voor jou te optimaliseren.
Marketing Cookies Uitgeschakeld
We use marketing cookies for functions like social media share-buttons and keeping track of surfing behaviour. With these cookies, we can show you relevant content and advertisements.