Skip to main content
Turijn, Genua en Milaan
Turijn, Genua en Milaan
Turijn, Genua en Milaan

Turijn, Genua en Milaan

 • Deze reis voert langs drie steden met elk een geheel eigen karakter en langs de schitterende kust van Ligurië: een heerlijke combinatie van cultuur en natuur.

  Turijn is een laatbloeier. Hoofdstad geworden van het Huis Savoye in de achttiende eeuw, krijgt het een moderne uitstraling. Deftige straten met lange arcaden leiden van plein naar plein. Barokke allure alom. Daarnaast kent Turijn een verfijnde keuken en maakt men er heerlijke chocolade. Heel anders is Genua, La Superba. Als handelsstad was het de grote concurrent van Venetië. De grootste haven van Italië heeft een hypermodern aanzicht gekregen. Daarachter bevindt zich de middeleeuwse wijk met talloze smalle straatjes. De vele schitterende monumenten verwijzen naar een rijke geschiedenis. Milaan, de stad van de families Visconti en Sforza, is befaamd vanwege de Dom, het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci en prachtige kunstcollecties, maar ook om zijn elegante winkels en design.

 • dag 1, di 10-09

  Directe lijnvlucht van Amsterdam naar Milaan. Na aankomst gaan we naar Vercelli, waar we de San Cristoforo bezichtigen, met fresco’s van Gaudenzio Ferrari. Aansluitend rijden we door naar ons centraal gelegen hotel in Turijn voor drie overnachtingen. Oriënterende stadswandeling en bezoek aan de Dom, waar de lijkwade achter dik glas en volledig toegedekt wordt bewaard. In een goed restaurant genieten we van de Piëmontese keuken.

  dag 2, wo 11-09

  Liefhebbers van schilderkunst komen geheel aan hun trekken in de Galleria Sabauda. Deze koninklijke kunstcollectie bevat werken van Vlaamse primitieven als Van Eyck en Memling. Vervolgens rijden we naar het bijzondere Lingotto. Deze voormalige Fiatfabriek uit 1922 met een testbaan op het dak is omgevormd tot een cultureel centrum. De Santo Volto, ontworpen door Mario Botta, is een hoogtepunt van moderne architectuur. We besluiten de dag met een wandeling door de prachtige tuinen van het barokke jachtslot Venaria Reale.

  dag 3, do 12-09

  Bezichtiging van de paleiskerk San Lorenzo. Aansluitend zien we de kunstcollectie van het Palazzo Madama. Hier hangt onder meer Portret van een Man van Antonello da Messina. We wandelen naar de Santa Maria della Consolazione. De middag en avond zijn ter vrije besteding.

  dag 4, vr 13-09

  Onderweg naar Genua zien we in Asti de San Secondo. De route voert ons langs een aantal wijndorpen. We genieten van een lunch te midden van de wijnvelden. Na aankomst in Genua maken we een verkennende wandeling en dineren we bij de oude haven. Drie overnachtingen.

  dag 5, za 14-09

  In Genua kun je heerlijk door de binnenstad dwalen. Wandeling langs de kathedraal van San Lorenzo en de Piazza Matteotti naar Caffè degli Specchi. We eindigen deze ochtend in de romaanse kerk San Donato. ’s Middags nemen we de tijd voor de Galleria Nazionale di Palazzo Spinola met een aangrijpende Ecce Homo van alweer Antonello da Messina. We zien de grandeur van de vele palazzi aan de Via Garibaldi. Wie wil neemt tot slot de kabelbaan naar de hooggelegen wijk Castelletto om van het panorama te genieten.

  dag 6, zo 15-09

  Vandaag staat de prachtige Ligurische kust centraal. Rit naar het kleurrijke zeevaardersstadje Camogli. Daar nemen we de boot naar de middeleeuwse abdij van San Fruttuoso. Het benedictijnse kloostercomplex is prachtig gelegen in een inham en uitsluitend per boot en te voet bereikbaar. Terug in Camogli hebben we de gelegenheid om wat rond te wandelen en te lunchen. In Genua gaan we nog naar de bijzondere negentiende-eeuwse begraafplaats Staglieno.

  dag 7, ma 16-09

  We rijden naar onze laatste pleisterplaats Milaan, waar we twee nachten verblijven. Na onze gezamenlijke lunch maken we een verkennende stadswandeling. We zien de iconische Torre Velasca, bezoeken de San Nazaro in Brolo – of Maggiore – met het octagonale Trivulziomausoleum, de chique Galleria Vittorio Emanuele II en de aan hetzelfde plein gelegen Dom.

  dag 8, di 17-09

  We beginnen in de Pinacoteca di Brera met beroemde schilderijen van onder anderen Piero della Francesca, Andrea Mantegna en Rafaël. ’s Middags gaan we naar het Castello Sforzesco, nu een museumcomplex, waar onder meer de Pietà Rondanini van Michelangelo te zien is. Tot slot gaan we met de tram naar de Santa Maria delle Grazie om het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci te zien.

  dag 9, wo 18-09

  Vanochtend zien we het klooster van San Maurizio en het ernaast gelegen Archeologisch Museum. Aansluitend is er vrije tijd om de stad verder te verkennen en de lunch. ’s Middags vertrek naar de luchthaven, vanwaar vanavond onze directe lijnvlucht van Milaan naar Amsterdam vertrekt. We maken nog een laatste stop bij de Sant’Ambrogio, een indrukwekkende romaanse kerk, waar de beroemde bisschop Ambrosius begraven ligt. Hij preekte in de vierde eeuw in Milaan en heeft er Augustinus bekeerd tot het christendom.

 • Vervoer naar de bestemming

  We maken gebruik van comfortabele lijnvluchten van Amsterdam naar Milaan retour met KLM. De vluchtgegevens zijn:
  10-09-2024: Amsterdam - Milaan, 10.20 - 12.00 uur
  18-09-2024: Milaan - Amsterdam, 19.30 - 21.25 uur
  Voor elke deelnemer is ruimbagage à 23 kilo inbegrepen.
  NB 1 Zie www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden voor de vervoers- en bagagevoorwaarden van de betreffende vliegmaatschappij.
  NB 2 Reist u liever met de trein? Neem voor meer informatie en prijzen gerust contact met ons op.

  Vervoer ter plaatse

  De excursies worden uitgevoerd met een moderne, comfortabele touringcar, voorzien van airconditioning. De af te leggen afstanden zijn vrijwel nooit groot, zodat lange busritten worden beperkt.

  Hotels

  overnachtingsplaatsen: Turijn (3 nachten) - Genua (3 nachten) - Milaan (2 nachten)
  Het verblijf gedurende deze reis zal plaatsvinden in drie plezierige, comfortabele viersterrenhotels, gelegen in de historische centra. Alle kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Het kan zijn dat de douche zich in de badkuip bevindt. Mogelijk is kofferservice niet beschikbaar en moet u zelf uw bagage van de bus naar het hotel dragen. We raden een koffer met wieltjes aan.

  Maaltijden

  Op deze reis zijn 1 lunch en 7 diners inbegrepen bij de reissom. De inclusieve maaltijden zullen buiten de hotels plaatsvinden in lokale restaurants. Op de eerste dag is er weinig tijd voor een lunch. We raden u aan een lunchpakketje mee te nemen of wat te halen op de luchthaven. Voor de overige lunches op eigen gelegenheid wordt voldoende tijd ingeruimd.

 • Audiosysteem

  Tijdens de reis wordt gebruikgemaakt van een audiosysteem. De reisleiding of gids spreekt rechtstreeks in een microfoontje en u hoort de uitleg door uw headset. Indien u een gehoorapparaat heeft, kunnen wij kosteloos een daarop afgestemde headset voor u regelen. Deze wens kunt u bij boeking aangeven. Deze headset is voor het rechteroor bestemd. Heeft u er een nodig die ook voor het linkeroor geschikt is, dan verzoeken we u vriendelijk dit nadrukkelijk aan te geven.

  Zwaarte van de reis

  Onze reisprogramma’s zijn doorgaans goed gevuld en bieden beperkte vrije tijd. Daarom zijn onze reizen relatief intensief. Het is noodzakelijk dat u over een goede conditie beschikt en goed ter been bent. Zo niet, dan bemoeilijkt dit een soepel verloop van de reis, wat zowel voor u als voor uw medereizigers vervelend is. Indien tijdens de reis blijkt dat een reiziger niet over de juiste conditie beschikt, kan hem/haar deelname aan (een deel van) het programma worden ontzegd. Indien u eraan twijfelt of deze reis voor u geschikt is, verzoeken we u telefonisch contact met Labrys Reizen op te nemen. We zullen dan samen de mogelijkheid van uw deelname bespreken met het oog op uw lichamelijke conditie en de specifieke zwaarte van de reis.

  Gezondheid

  Elke dag worden bezienswaardigheden te voet bereikt. U dient met gemak en in een redelijk tempo over oneffen terrein met hoogteverschillen te kunnen lopen. Het gebruik van een rolstoel of een rollator is op onze reizen niet toegestaan. Het kraanwater in Italië is licht gechloreerd en kan veilig worden gedronken. Bij twijfel kunt u water uit flessen gebruiken, dat overal verkrijgbaar is.

  Reisperiode

  Midden september is qua temperatuur zeer geschikt voor een culturele reis naar Noord-Italië. De zomerhitte is voorbij, maar de temperatuur is nog zeer aangenaam. We mogen rekenen op een gemiddelde maximumtemperatuur van rond de 23˚C. In Turijn en Milaan zal het wat warmer zijn dan in kuststad Genua. Een regen- of onweersbui is niet uit te sluiten (bron: www.klimaatinfo.nl). Er zijn behoorlijke afwijkingen mogelijk van deze statistische waarden.

  Grensdocumenten

  Voor reizen binnen Europa dient uw Nederlandse paspoort of identiteitskaart geldig te zijn tot en met de datum van terugkeer.

  Geld

  Italië maakt deel uit van de EMU; u kunt dus overal met euro’s terecht. Pinautomaten zijn op de meeste plaatsen aanwezig. Tevens kunt u in veel winkels en hotels met de gangbare creditcards betalen.

  Entrees

  De entreeprijzen conform het programma zijn bij de reissom inbegrepen. In Italië hebben personen vanaf 65 jaar recht op korting bij een aantal musea en opgravingen. Labrys Reizen brengt die korting bij boeking aan de betreffende reizigers op de factuur in mindering. De korting bedraagt voor deze reis € 10,- p.p.

  Inschrijving

  U kunt zich voor deze reis aanmelden middels het inschrijfformulier op onze website. Na inschrijving ontvangt u van Labrys Reizen een boekingsbevestiging en een factuur, waarop de betalingstermijnen staan gespecificeerd. U krijgt bericht zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt en de reis kan doorgaan. Indien een reis vanwege een te gering aantal deelnemers geen doorgang kan vinden, melden we u dat uiterlijk 4 weken vóór vertrek. Circa 2 weken vóór vertrek ontvangt u de reisbescheiden, waaronder een deelnemerslijst, een hotellijst en praktische informatie.

  CO2-reductie

  Labrys Reizen investeert een bedrag per groepsreis in duurzame projecten die tot CO2-reductie leiden. Meer informatie vindt u hier.

 • Deze reis voert langs drie steden met elk een geheel eigen karakter en langs de schitterende kust van Ligurië: een heerlijke combinatie van cultuur en natuur.

  Turijn is een laatbloeier. Hoofdstad geworden van het Huis Savoye in de achttiende eeuw, krijgt het een moderne uitstraling. Deftige straten met lange arcaden leiden van plein naar plein. Barokke allure alom. Daarnaast kent Turijn een verfijnde keuken en maakt men er heerlijke chocolade. Heel anders is Genua, La Superba. Als handelsstad was het de grote concurrent van Venetië. De grootste haven van Italië heeft een hypermodern aanzicht gekregen. Daarachter bevindt zich de middeleeuwse wijk met talloze smalle straatjes. De vele schitterende monumenten verwijzen naar een rijke geschiedenis. Milaan, de stad van de families Visconti en Sforza, is befaamd vanwege de Dom, het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci en prachtige kunstcollecties, maar ook om zijn elegante winkels en design.

 • dag 1, di 10-09

  Directe lijnvlucht van Amsterdam naar Milaan. Na aankomst gaan we naar Vercelli, waar we de San Cristoforo bezichtigen, met fresco’s van Gaudenzio Ferrari. Aansluitend rijden we door naar ons centraal gelegen hotel in Turijn voor drie overnachtingen. Oriënterende stadswandeling en bezoek aan de Dom, waar de lijkwade achter dik glas en volledig toegedekt wordt bewaard. In een goed restaurant genieten we van de Piëmontese keuken.

  dag 2, wo 11-09

  Liefhebbers van schilderkunst komen geheel aan hun trekken in de Galleria Sabauda. Deze koninklijke kunstcollectie bevat werken van Vlaamse primitieven als Van Eyck en Memling. Vervolgens rijden we naar het bijzondere Lingotto. Deze voormalige Fiatfabriek uit 1922 met een testbaan op het dak is omgevormd tot een cultureel centrum. De Santo Volto, ontworpen door Mario Botta, is een hoogtepunt van moderne architectuur. We besluiten de dag met een wandeling door de prachtige tuinen van het barokke jachtslot Venaria Reale.

  dag 3, do 12-09

  Bezichtiging van de paleiskerk San Lorenzo. Aansluitend zien we de kunstcollectie van het Palazzo Madama. Hier hangt onder meer Portret van een Man van Antonello da Messina. We wandelen naar de Santa Maria della Consolazione. De middag en avond zijn ter vrije besteding.

  dag 4, vr 13-09

  Onderweg naar Genua zien we in Asti de San Secondo. De route voert ons langs een aantal wijndorpen. We genieten van een lunch te midden van de wijnvelden. Na aankomst in Genua maken we een verkennende wandeling en dineren we bij de oude haven. Drie overnachtingen.

  dag 5, za 14-09

  In Genua kun je heerlijk door de binnenstad dwalen. Wandeling langs de kathedraal van San Lorenzo en de Piazza Matteotti naar Caffè degli Specchi. We eindigen deze ochtend in de romaanse kerk San Donato. ’s Middags nemen we de tijd voor de Galleria Nazionale di Palazzo Spinola met een aangrijpende Ecce Homo van alweer Antonello da Messina. We zien de grandeur van de vele palazzi aan de Via Garibaldi. Wie wil neemt tot slot de kabelbaan naar de hooggelegen wijk Castelletto om van het panorama te genieten.

  dag 6, zo 15-09

  Vandaag staat de prachtige Ligurische kust centraal. Rit naar het kleurrijke zeevaardersstadje Camogli. Daar nemen we de boot naar de middeleeuwse abdij van San Fruttuoso. Het benedictijnse kloostercomplex is prachtig gelegen in een inham en uitsluitend per boot en te voet bereikbaar. Terug in Camogli hebben we de gelegenheid om wat rond te wandelen en te lunchen. In Genua gaan we nog naar de bijzondere negentiende-eeuwse begraafplaats Staglieno.

  dag 7, ma 16-09

  We rijden naar onze laatste pleisterplaats Milaan, waar we twee nachten verblijven. Na onze gezamenlijke lunch maken we een verkennende stadswandeling. We zien de iconische Torre Velasca, bezoeken de San Nazaro in Brolo – of Maggiore – met het octagonale Trivulziomausoleum, de chique Galleria Vittorio Emanuele II en de aan hetzelfde plein gelegen Dom.

  dag 8, di 17-09

  We beginnen in de Pinacoteca di Brera met beroemde schilderijen van onder anderen Piero della Francesca, Andrea Mantegna en Rafaël. ’s Middags gaan we naar het Castello Sforzesco, nu een museumcomplex, waar onder meer de Pietà Rondanini van Michelangelo te zien is. Tot slot gaan we met de tram naar de Santa Maria delle Grazie om het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci te zien.

  dag 9, wo 18-09

  Vanochtend zien we het klooster van San Maurizio en het ernaast gelegen Archeologisch Museum. Aansluitend is er vrije tijd om de stad verder te verkennen en de lunch. ’s Middags vertrek naar de luchthaven, vanwaar vanavond onze directe lijnvlucht van Milaan naar Amsterdam vertrekt. We maken nog een laatste stop bij de Sant’Ambrogio, een indrukwekkende romaanse kerk, waar de beroemde bisschop Ambrosius begraven ligt. Hij preekte in de vierde eeuw in Milaan en heeft er Augustinus bekeerd tot het christendom.

 • Vervoer naar de bestemming

  We maken gebruik van comfortabele lijnvluchten van Amsterdam naar Milaan retour met KLM. De vluchtgegevens zijn:
  10-09-2024: Amsterdam - Milaan, 10.20 - 12.00 uur
  18-09-2024: Milaan - Amsterdam, 19.30 - 21.25 uur
  Voor elke deelnemer is ruimbagage à 23 kilo inbegrepen.
  NB 1 Zie www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden voor de vervoers- en bagagevoorwaarden van de betreffende vliegmaatschappij.
  NB 2 Reist u liever met de trein? Neem voor meer informatie en prijzen gerust contact met ons op.

  Vervoer ter plaatse

  De excursies worden uitgevoerd met een moderne, comfortabele touringcar, voorzien van airconditioning. De af te leggen afstanden zijn vrijwel nooit groot, zodat lange busritten worden beperkt.

  Hotels

  overnachtingsplaatsen: Turijn (3 nachten) - Genua (3 nachten) - Milaan (2 nachten)
  Het verblijf gedurende deze reis zal plaatsvinden in drie plezierige, comfortabele viersterrenhotels, gelegen in de historische centra. Alle kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Het kan zijn dat de douche zich in de badkuip bevindt. Mogelijk is kofferservice niet beschikbaar en moet u zelf uw bagage van de bus naar het hotel dragen. We raden een koffer met wieltjes aan.

  Maaltijden

  Op deze reis zijn 1 lunch en 7 diners inbegrepen bij de reissom. De inclusieve maaltijden zullen buiten de hotels plaatsvinden in lokale restaurants. Op de eerste dag is er weinig tijd voor een lunch. We raden u aan een lunchpakketje mee te nemen of wat te halen op de luchthaven. Voor de overige lunches op eigen gelegenheid wordt voldoende tijd ingeruimd.

 • Audiosysteem

  Tijdens de reis wordt gebruikgemaakt van een audiosysteem. De reisleiding of gids spreekt rechtstreeks in een microfoontje en u hoort de uitleg door uw headset. Indien u een gehoorapparaat heeft, kunnen wij kosteloos een daarop afgestemde headset voor u regelen. Deze wens kunt u bij boeking aangeven. Deze headset is voor het rechteroor bestemd. Heeft u er een nodig die ook voor het linkeroor geschikt is, dan verzoeken we u vriendelijk dit nadrukkelijk aan te geven.

  Zwaarte van de reis

  Onze reisprogramma’s zijn doorgaans goed gevuld en bieden beperkte vrije tijd. Daarom zijn onze reizen relatief intensief. Het is noodzakelijk dat u over een goede conditie beschikt en goed ter been bent. Zo niet, dan bemoeilijkt dit een soepel verloop van de reis, wat zowel voor u als voor uw medereizigers vervelend is. Indien tijdens de reis blijkt dat een reiziger niet over de juiste conditie beschikt, kan hem/haar deelname aan (een deel van) het programma worden ontzegd. Indien u eraan twijfelt of deze reis voor u geschikt is, verzoeken we u telefonisch contact met Labrys Reizen op te nemen. We zullen dan samen de mogelijkheid van uw deelname bespreken met het oog op uw lichamelijke conditie en de specifieke zwaarte van de reis.

  Gezondheid

  Elke dag worden bezienswaardigheden te voet bereikt. U dient met gemak en in een redelijk tempo over oneffen terrein met hoogteverschillen te kunnen lopen. Het gebruik van een rolstoel of een rollator is op onze reizen niet toegestaan. Het kraanwater in Italië is licht gechloreerd en kan veilig worden gedronken. Bij twijfel kunt u water uit flessen gebruiken, dat overal verkrijgbaar is.

  Reisperiode

  Midden september is qua temperatuur zeer geschikt voor een culturele reis naar Noord-Italië. De zomerhitte is voorbij, maar de temperatuur is nog zeer aangenaam. We mogen rekenen op een gemiddelde maximumtemperatuur van rond de 23˚C. In Turijn en Milaan zal het wat warmer zijn dan in kuststad Genua. Een regen- of onweersbui is niet uit te sluiten (bron: www.klimaatinfo.nl). Er zijn behoorlijke afwijkingen mogelijk van deze statistische waarden.

  Grensdocumenten

  Voor reizen binnen Europa dient uw Nederlandse paspoort of identiteitskaart geldig te zijn tot en met de datum van terugkeer.

  Geld

  Italië maakt deel uit van de EMU; u kunt dus overal met euro’s terecht. Pinautomaten zijn op de meeste plaatsen aanwezig. Tevens kunt u in veel winkels en hotels met de gangbare creditcards betalen.

  Entrees

  De entreeprijzen conform het programma zijn bij de reissom inbegrepen. In Italië hebben personen vanaf 65 jaar recht op korting bij een aantal musea en opgravingen. Labrys Reizen brengt die korting bij boeking aan de betreffende reizigers op de factuur in mindering. De korting bedraagt voor deze reis € 10,- p.p.

  Inschrijving

  U kunt zich voor deze reis aanmelden middels het inschrijfformulier op onze website. Na inschrijving ontvangt u van Labrys Reizen een boekingsbevestiging en een factuur, waarop de betalingstermijnen staan gespecificeerd. U krijgt bericht zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt en de reis kan doorgaan. Indien een reis vanwege een te gering aantal deelnemers geen doorgang kan vinden, melden we u dat uiterlijk 4 weken vóór vertrek. Circa 2 weken vóór vertrek ontvangt u de reisbescheiden, waaronder een deelnemerslijst, een hotellijst en praktische informatie.

  CO2-reductie

  Labrys Reizen investeert een bedrag per groepsreis in duurzame projecten die tot CO2-reductie leiden. Meer informatie vindt u hier.

Reisleiding

De reis zal inhoudelijk worden geleid door drs. Cornelis Jonkman. Waar nodig wordt hij bijgestaan door een lokale, Engelstalige gids.

drs. Cornelis Jonkman

drs. Cornelis Jonkman

Classicus die cursussen cultuurgeschiedenis geeft en de liefhebbers meeneemt naar de plekken die bij het verhaal horen. Hij neemt zijn reizigers mee op een lange wandeling door de cultuurgeschiedenis, van de oudheid tot de moderne tijd. Steeds speelt op de achtergrond de vraag: wat hebben achtereenvolgende perioden bijgedragen aan de Europese cultuur? Cornelis Jonkman heeft inmiddels vele reizen geleid naar Rome, Florence en Venetië, maar ook naar Griekenland, Turkije en het Midden-Oosten.

Reisgegevens

9-daagse vliegreis
10 t/m 18 september 2024
NB Op verzoek te boeken als treinreis. Zie onder ‘Vervoer’.

Reissom

t/m 21 mei 2024: € 3575
vanaf 22 mei 2024: : € 3775
toeslag eenpersoonskamer: € 795
NB Indien u indeling op een gedeelde tweepersoonskamer wenst, wordt de toeslag eenpersoonskamer nagefactureerd, indien er geen medereizig(st)er is om de kamer mee te delen.

Inclusief

lijnvluchten met belastingen en toeslagen, ruimbagage, vervoer ter plaatse, logies met ontbijt, 1 lunch, 7 diners, reisleiding, lokale gidsen, gebruik audiosysteem, entrees, fooien, investering in CO2-reductie

Exclusief

overige maaltijden, drankjes, verzekeringen, verplichte bijdrage SGR à € 5,- p.p., verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 en boekingskosten à € 27,50 per boeking

Aantal deelnemers

minimum: 12 / maximum: 25

Contact Labrys Reizen

drs. Dafne Oosten

Om onze website te laten functioneren en te verbeteren gebruiken we cookies.

Cookie instellingen

Om onze website te analyseren en te verbeteren gebruiken we cookies.
Functionele Cookies Altijd ingeschakeld
Functionele cookies zijn nodig voor het functioneren van onze website.
Analytische Cookies Uitgeschakeld
Met analytische cookies kunnen we (geanonimiseerde) gegevens verzamelen over het gebruik van onze website om die voor jou te optimaliseren.
Marketing Cookies Uitgeschakeld
We use marketing cookies for functions like social media share-buttons and keeping track of surfing behaviour. With these cookies, we can show you relevant content and advertisements.