Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Labrys Reizen is op zoek naar de meest originele beelden van groepen op reis. Stuur ons jullie unieke groepsfoto’s toe, dan maak je kans op een mooie prijs.

Met jullie unieke groepsfoto’s krijgen wij niet alleen een goed beeld van jullie reisbeleving, maar je dingt ook mee in de Labrys-fotowedstrijd. In augustus wordt de winnaar gekozen, die een uitvergroting ontvangt van IXXI (www.ixxidesign.com) t.w.v. ruim € 50,-. De winnende foto zal op onze website geplaatst worden. Indien je jouw foto('s) instuurt, heeft iedere persoon op de foto hiertoe toestemming gegeven en ga je er automatisch mee akkoord dat Labrys Reizen de foto('s) vrij van rechten en onbeperkt kan gebruiken voor publicitaire doeleinden. Je kunt je groepsfoto('s) digitaal versturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Inzending fotowedstrijd' plus de naam van je school. Vermeld daarbij je naam en de locatie waar de foto is genomen. Per schoolreis mogen er maximaal drie foto's worden ingestuurd. Foto’s van minimaal 1,5 MB verdienen de voorkeur. Niet-digitale foto's kunnen wij helaas niet accepteren.

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.

 *
Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen