Religieuze themareizen

Religieuze themareizen

Op reis met uw parochie, gemeente of orde

Staan de steden en kerken richting Santiago de Compostela al lang op uw verlanglijst, net als beroemde pleisterplaatsen langs de Via Francigena? Of reist u met uw gemeente naar Wittenberg of Noorwegen?

Een reis naar een unieke bestemming in de christelijke wereld kan een indrukwekkende verdieping opleveren voor uw parochie, gemeente, koor of vereniging. Samen ontdekt u plaatsen waar apostelen hebben gepreekt of belangrijke relieken een laatste rustplaats vonden. U beleeft met elkaar een reis vol verbintenis en zingeving. Labrys Reizen organiseert al jaren reizen op maat met een religieus en christelijk karakter, zowel binnen als buiten Europa. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken we bezoeken en rondleidingen mogelijk op bijzondere plaatsen en locaties.

Wat dacht u van een reis door Noord-Griekenland in de voetsporen van de apostel Paulus of een bezoek aan romaanse pelgrimskerken op de route richting Santiago? Gaat u liever logeren in Assisi, de bakermat van de Franciscaanse Beweging? Labrys Reizen kan dit voor u waarmaken. Wij kennen de mooiste overnachtingsplaatsen, kerken en christelijke monumenten. In overleg met u stellen we een reispakket samen dat geheel is gebaseerd op uw wensen.

Labrys Reizen heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen op maat naar bijzondere bestemmingen in de christelijke wereld, ook onder onze handelsnaam Paulus Reizen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte met een programma!

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.

Santiago de Compostela

Bezoekt u met medepelgrims graag de historische pelgrimsstad Santiago de Compostela? En wilt u tijdens de reis bijzondere steden en kerken aandoen die van oudsher een belangrijke plaats innamen tijdens de bedevaart? Labrys Reizen stippelt voor u de route uit en regelt de logistiek voor onderweg.

Groepsreizen langs de eeuwenoude pelgrimsroute

Paulus in Athene

Nog steeds zijn veel locaties in de Griekse hoofdstad verbonden met de apostel Paulus. Labrys Reizen helpt u met het selecteren van de juiste bezienswaardigheden en het opstellen van een passend reisprogramma.

Groepsreis in de voetsporen van Paulus

Franse kathedralen

Labrys Reizen is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in culturele groepsreizen op maat! Tijdens deze busreis bezoekt u een aantal Noord-Franse steden en bewondert u hoogtepunten van de Franse gotiek.

Bewonder gotische architectuur in Noord-Frankrijk

Uniek Armenië

Labrys Reizen is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in culturele groepsreizen op maat! Bijzondere kerken en kloosters, overdonderend natuurschoon en een gastvrije bevolking: Armenië heeft het allemaal. Tijdens een rondreis komen alle hoogtepunten uit de Armeense cultuur aan bod.

Unieke reis naar de oudste christelijke natie