Het Heilige Land
Het Heilige Land
Het Heilige Land
Het Heilige Land

Het Heilige Land

Met gelijkgestemden naar een bijzondere plek

Labrys Reizen is gespecialiseerd in groepsreizen op maat naar bijzondere plaatsen in de christelijke wereld. Het Heilige Land is de bestemming bij uitstek voor christelijke reizigers. Het gebied is rijk aan religie en historie. Weet u al welke steden of plaatsen u met uw groep wilt bezoeken? Het kan zijn dat u al een reisplan in gedachten heeft. Zo niet, dan stellen wij met onze expertise graag een uitgekiend programma voor u samen.|

Het Heilige Land is de bestemming bij uitstek voor christelijke reizigers. Israël en de Palestijnse Gebieden zijn rijk aan religie en historie. Met name in Galilea, rond het Meer van Tiberias, vinden we talloze plaatsen waar de Bijbel tot leven komt. Het heuvelachtige groene Galilea, de Golanhoogten en de Dode Zee: deze onderling zeer verschillende gebieden vormen het decor van een bijzonder inspirerende reis.

Misschien hebt u zelf al duidelijke ideeën welke plaatsen in het Heilige Land u wilt bezoeken? In dat geval neemt Labrys Reizen u graag alle rompslomp omtrent de logistiek uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende contacten weten we precies welke accommodatie het beste bij uw groep en uw voorkeur past. Ook restaurants en vervoer regelen we desgewenst voor u. Wilt u gebruikmaken van een van onze deskundige reisleiders? Op basis van uw specifieke wensen sturen we u graag een vrijblijvende offerte toe.

Het Heilige Land
Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen