Boek je schoolreis naar Griekenland en ontvang voor alle deelnemers een gratis exemplaar van het boek Op reis door Griekenland !

Griekenland heeft zijn deuren heropend voor reizigers. We mogen weer!

Boek je bij Labrys Reizen een schoolreis naar Griekenland voor het najaar van 2021 of voor 2022, dan krijg je voor alle deelnemers een gratis exemplaar van het boek Op reis door Griekenland *!

Grieks verkeersbureauOp reis door Griekenland van de hand van Hein L. van Dolen en met bijdragen van Nikos Lanser, Frans van Hasselt e.a., is geschreven voor middelbare scholieren die op Griekenlandreis gaan. Het boek neemt je mee langs de belangrijkste plaatsen in Griekenland en vertelt over de oude filosofen, het antieke theater, de beeldhouwkunst en het dagelijks leven van de oude Grieken.

Op reis naar Griekenland verscheen in 2012. Momenteel wordt gewerkt aan een geactualiseerde uitgave; deze verschijnt in de loop van de zomer. Je krijgt voor alle deelnemers enkele weken voor vertrek een gratis exemplaar van deze nieuwe editie. Nu al nieuwsgierig? De eerste druk is nog beperkt verkrijgbaar voor € 12,50 per stuk via Hermaion.

* Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door het Grieks Verkeersbureau. Zolang de voorraad strekt.