Persreizen
Persreizen
Persreizen

Persreizen

De pers enthousiasmeren voor een tentoonstelling?

Met een persreis kunt u als museum de Nederlandse pers reeds vóór de opening enthousiast maken over een tentoonstelling. Of de expositie nu kunstwerken uit de Italiaanse renaissance of archeologische vondsten uit Griekenland omvat, als geen ander kunnen wij u helpen bij de logistiek.|

Wellicht speelt u nog maar met een vaag idee. Of misschien heeft u wel een enthousiaste conservator en goede connecties met lokale musea, maar geen idee waar u qua logistiek en organisatie moet starten. Wie weet heeft u reeds contact gehad met het verkeersbureau van het land van herkomst van de (meeste) bruiklenen en is een groot deel van het programma ter plaatse al geregeld. Van alleen vliegtickets boeken tot het volledige draaiboek en de begeleiding ter plaatse verzorgen, alles is bij Labrys Reizen mogelijk.

Of het nou uw eerste persreis is als museum of dat u bijna jaarlijks op reis gaat, of de tentoonstelling nou kunstwerken uit de Italiaanse renaissance, archeologische vondsten uit Kreta of moderne kunst uit Japan omvat, als geen ander kunnen wij u helpen bij de logistiek. Met de juiste connecties, veel flexibiliteit en een berg aan ervaring helpen we u de ideale persreis te organiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vrijwel alles kan! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen