Groepsreizen op maat Schoolreis Praag

Praag

Schoolreis naar de Gouden Stad

Bezoek met je leerlingen deze aan de Moldau gelegen hoofdstad van Tsjechië. Verken het historisch centrum, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, en vergaap je aan de sprookjesachtige straten en gebouwen.

Praag is een stad met een unieke uitstraling en bijzonder veel culturele mogelijkheden. Grotendeels gespaard tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn het historisch centrum en de vele gotische, barokke en jugendstilgebouwen nog bijna volledig intact. Bezoek je met je leerlingen een of meerdere musea, die her en der door de stad verspreid liggen? Of bekijken jullie de indrukwekkende Joodse begraafplaats in de oude wijk Josefov? Actief op pad kan natuurlijk ook: maak onder leiding van een Nederlandstalige gids eens een flinke fietstocht! De mogelijkheden zijn eindeloos.

In het hart van Praag vinden je de beroemde Karelsbrug, die de twee oude stadscentra, Staré Mêsto en Malá Strana, met elkaar verbindt. In Malá Strana staan van oudsher de chiquere woningen voor ambassadeurs en politici. Wandelen jullie door de kleurrijke straatjes opwaarts naar de Praagse burcht? Dit enorme complex is de grootste burcht ter wereld en omvat verschillende kastelen, pleinen en een kunstcollectie. Vergeet natuurlijk ook niet door het Gouden Straatje te slenteren!

Labrys Reizen denkt graag met jullie mee over een programma op maat en de logistiek. Wij maken de reserveringen voor de accommodaties en de musea en culturele uistapjes. Wat dacht je van een indrukwekkend bezoek aan concentratiekamp Theresienstadt of het historische zilverstadje Kutná Hora? Labrys Reizen kan het voor jullie regelen. Vraag een offerte aan of kom eens langs bij ons op kantoor!

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.