Lissabon
Lissabon
Lissabon
Lissabon

Lissabon

Port, fado en spectaculaire zeiltochten

Ontdek met collega’s het bruisende Lissabon, dat te voet, per fiets of met de klassieke gele tram te verkennen is. Of treed in de voetsporen van de Europese ontdekkingsreizigers tijdens een zeiltocht op de Taag!|

Het bruisende Lissabon kent een rijke historie. Het is de bakermat van de Europese ontdekkingsreizen. Portugal was in de vijftiende en de zestiende eeuw een wereldmacht. Iedere straathoek van Lissabon herinnert dan ook aan de grootsheid van dit rijke en roemruchte verleden. Hoewel Lissabon de grootste stad van Portugal is, hebben de wijken een gemoedelijk, bijna dorps karakter. De romantische, kronkelende straatjes kunt u al fietsend ontdekken onder leiding van een lokale gids. Of u stapt in een van de elétricos: de gele trams die het straatbeeld van Lissabon typeren. Maak kennis met de levendige wijk Bairro Alto, met haar vele kunstgalerieën, hippe cafés en schilderachtige plekjes.

De bestemmingsexperts van Labrys Reizen denken graag mee met het samenstellen van een evenwichtig en origineel programma, zodat u zich met uw collega’s zorgeloos kunt onderdompelen in de Portugese cultuur. Maak kennis met de typisch Portugese klanken van de fado tijdens een diner in een van de kleurrijke middeleeuwse panden.

Of neem uw collega’s mee het water op tijdens een zeiltocht op de rivier de Taag voor een onvergetelijke ervaring. Vanaf het water kunt u genieten van een spectaculair zicht op de oude haven en de iconische Toren van Belém, een belangrijke plek ten tijde van het Portugese wereldrijk. Een bezoek aan Lissabon is natuurlijk niet compleet zonder bezoek aan een van de vele porthuizen, waar u samen met uw collega’s kunt genieten van de beste lokale porten.

Bent u benieuwd wat Labrys Reizen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op om uw plannen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Lissabon
Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen