Skip to main content
Andalusië
Andalusië
Andalusië

Andalusië

Ideale uitvalsbasis voor cultuur en natuur

Voor wie niet kan kiezen tussen rijke cultuurhistorie en overdonderende natuurpracht is Andalusië de bestemming bij uitstek! Bewonder met uw collega’s de schoonheid van Moorse paleizen en maak een onvergetelijke tocht door de ruige Sierra Nevada.|

Wat dacht u van een personeelsreisje naar het temperamentvolle Andalusië? In deze Zuid-Spaanse regio ervaart u in enkele dagen een mix van contrasten.

De vele paleizen en exotische tuinen in Andalusië herinneren aan het rijke culturele verleden van de streek. In Sevilla is het van origine Moorse paleis Real Alcázar een must. De verschillende bouwstijlen van dit koninklijk paleis weerspiegelen de christelijke en de Arabische invloeden uit de Spaanse geschiedenis. Maar ook op het gebied van moderne kunst en architectuur onderscheidt Sevilla zich. Bijvoorbeeld met project Metropol Parasol, een van de grootste houten constructies die ooit zijn gebouwd. Onder het honingraatachtige dak bevinden zich talloze gezellige barretjes en restaurants, waar u kunt genieten van specialiteiten uit de lokale keuken.

Tijdens een bezoek aan Granada bezichtigt u met een gids het indrukwekkende Alhambra, het wereldberoemde islamitische fort uit de middeleeuwen. Tegelijkertijd is de ruige natuur in Andalusië nooit ver weg. Vanuit Granada ziet u de besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada ver boven het landschap uittorenen. Onder leiding van een lokale expert trekt u er met uw team opuit langs metersdiepe kloven en maakt u kennis met het veelzijdige landschap van Andalusië. Onderweg leert u meer over de lokale flora en fauna, die zich in de loop der tijd uitstekend hebben aangepast aan de extreme omstandigheden.

Op weg naar de luchthaven van Málaga is er nog tijd voor het geboortehuis van Picasso. Een bezoek aan het nabijgelegen museum van deze beroemde kunstenaar kan uiteraard niet ontbreken.
Labrys Reizen zorgt ervoor dat alles voor uw reis tot in de puntjes wordt geregeld, zodat u zorgeloos met uw collega’s op stap kunt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!