Groepsreizen op maat Barcelona

Barcelona

Groepsreis naar de stad van Picasso en Gaudí

Een groepsreis naar de kleurrijke kuststad Barcelona is een geweldige ervaring voor de leerlingen. Van de gotische wijk tot de moderne appartementen van Gaudí, en van tapas tot paella, Barcelona heeft veel bijzonders te bieden.

De Catalaanse hoofstad is een plek van culturele uitersten met een unieke ligging. Gelegen aan het strand, naast een grote haven en ook nog eens aan de voet van de Montjuïc, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Bezoek je met je leerlingen een of meerdere musea die her en der door de stad verspreid liggen? Of gaan jullie liever op de fiets door de kleurrijke buitenwijken op speurtocht? De mogelijkheden zijn eindeloos!

In het oude centrum van Barcelona ligt de gotische wijk, de Barri Gòtic, vol met laatmiddeleeuwse huizen en een prachtige gotische kathedraal. Op wandelafstand van het historisch centrum vind je ook het Picasso Museum, gewijd aan de jongere jaren van deze beroemde kunstenaar. Op de Montjuïc is een museum gewijd aan de surrealistische en kleurrijke werken van Picasso’s tijd- en landgenoot Juan Mirò. Nemen jullie de kabelbaan naar boven? Of wandelen jullie naar de moderne wijk Eixample, waar de wereldberoemde architect Gaudí huizen ontwierp in de kenmerkende art-nouveaustijl van Catalonië, zoals het Cara Batlló en Casa Milà? Niet ver hiervandaan staat zijn meesterwerk: de Sagrada Familia. In deze kerk is zoveel te zien: hier kun je wel een dag ronddwalen!

Labrys Reizen denkt graag met jullie mee over een programma op maat en de logistiek. Wij maken de reserveringen voor de accommodaties, musea en culturele uistapjes. We zoeken de gunstigste vluchten voor jullie en regelen het vervoer naar de stad. Steken de leerlingen graag de handen uit de mouwen? Een paella-workshop behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! En wat dacht je van een bezoek aan het roemruchte Campo Nou, waar zoveel Nederlandse voetballers actief waren? Labrys Reizen kan het voor jullie regelen. Vraag een offerte aan of kom eens langs bij ons op kantoor!

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.