De medewerkers van Labrys Reizen

Classicus. Hij is medeoprichter van Labrys Reizen en onder meer verantwoordelijk voor externe relaties en financiën. Thuis in vele landen rond de Middellandse Zee, met een voorliefde voor Italië en in het bijzonder voor Rome.

Classicus, beëdigd tolk/vertaler Nieuwgrieks. Hij is medeoprichter van Labrys Reizen en onder meer verantwoordelijk voor personeelszaken en communicatie. Heeft een zwak voor mediterrane sferen en speciaal voor Griekenland.

Studeerde middeleeuwse geschiedenis. Slentert graag door middeleeuwse stadjes, maar ook van het klassieke erfgoed in Griekenland en Italië kan ze geen genoeg krijgen. Hanneke maakt er op reis een sport van zo veel mogelijk lokale specialiteiten te proeven. Is bij Labrys Coördinator Exclusieve groepsreizen.

Studeerde Spaanse taal en cultuur met een master interculturele communicatie. Bezoekt graag mediterrane landen, maar met name in Madrid en in Andalusië voelt ze zich thuis. Opgaan in lokale gewoonten en tradities draagt volgens haar bij aan de totale beleving.

Is na een studie geschiedenis en archeologie aan de Universiteit van Athene naar Nederland verhuisd. Heeft al veel Nederlandse groepen al het moois laten zien dat haar geboorteland te bieden heeft. Op kantoor is ze onder meer verantwoordelijk voor de contacten met alle Griekse instanties.

Kunsthistorica met een brede interesse, uiteenlopend van archeologie tot moderne kunst. Graag brengt ze haar passie voor kunst en cultuur over op anderen. Ze gaat regelmatig op avontuur naar nieuwe bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa, maar Bella Italia, met name Rome, blijft haar nummer één.

Officemanager met veel ervaring in de reiswereld. Bezocht reeds vele landen binnen en buiten Europa. Vooral Italië, Corsica en de natuur van Costa Rica maakten grote indruk op haar. Samen met haar collega Rienke zorgt ze voor een soepele gang van zaken op kantoor.

Studeerde Italiaanse taal- en letterkunde met een master interculturele communicatie. Met name in Rome en Florence, waar ze gestudeerd en gewerkt heeft, voelt ze zich thuis. Is bij Labrys Coördinator Groepsreizen op maat.

Kunsthistorica, gespecialiseerd in de Italiaanse renaissance. Ook de cultuur van Griekenland trekt haar aandacht. Ze hoopt haar enthousiasme over te brengen op reizigers naar mediterrane landen. Is betrokken bij duurzaam toerisme.

Officemanager. Heeft veel gereisd, met name in Azië, maar is na vele omzwervingen nu bij Labrys Reizen helemaal in haar element in het stroomlijnen van de gang van zaken op kantoor. Heeft in Italië gewoond, maar is ook verslingerd aan Griekenland.

Cultureel antropoloog. Ontwikkelt al vele jaren exclusieve groepsreizen. De wereld is zo goed als geheel ontsloten voor het toerisme. Het is voor hem een uitdaging om in samenwerking met de juiste reisleiders de intrigerendste bestemmingen optimaal tot hun recht te laten komen.

Na een studie Italiaanse letterkunde heeft ze als reisleidster vele mensen in haar geliefde Italië rondgeleid. Zelf gaat ze graag naar Sicilië, maar ook steden als Ferrara en Venetië trekken haar aandacht.

Classicus. Was jarenlang organisator van klassieke reizen op een gymnasium. Zet deze ervaring nu in bij het organiseren van reizen op maat. Zijn liefde voor Griekenland en kennis van de Griekse cultuur en geschiedenis brengt hij met enthousiasme over.

Kunsthistorica. Wordt enthousiast van tijden en gebieden waar religies en culturen samenkomen in een spannende mix. Zwerft graag langs mediterrane kusten, maar ook exotische oorden boeien haar. Een brede interesse voert haar van romaanse kerkjes naar het leefgebied van de lemuren.

Studeerde archeologie en onderzocht voor haar promotie het verloop van de Keltische migraties in Europa. Verbleef langere tijd in Australië, Nieuw-Zeeland, Alaska en Duitsland. Ze stelt met groot plezier reizen samen naar uiteenlopende bestemmingen.

Studeerde Nieuwgriekse taal en cultuur. Op Cyprus en in Griekenland geniet ze van de gastvrijheid en de prachtige opgravingen en landschappen. Organiseert ook reizen naar de Balkan en Oost-Europa.

Classica. Combineert haar jarenlange ervaring in organiserende functies met haar voorliefde voor de diverse landen en culturen rond de Middellandse Zee en elders in de wereld. Coördinator duurzaam toerisme.

Studeerde taal- en cultuurstudies. Reist het liefst door het authentieke Spanje, maar ontdekt ook graag onbekende steden en verre oorden. Ze wil op reis in contact komen met de lokale bevolking en streekgerechten proeven.

Ontwikkelde tijdens haar studie oudheidkunde een passie voor het organiseren van culturele reizen. Ze dwaalt graag door Romeinse en Griekse ruïnen, maar is ook geïnteresseerd in moderne kunst en architectuur. In haar reizen naar bestemmingen wereldwijd streeft ze een mix van cultuuraspecten na.