Tweede prijs PeruDerde prijs JapanEerste prijs IranLabrys Reizen is altijd op zoek naar aansprekende foto's die bij ons reisaanbod passen. Indien u op een van onze reizen foto's heeft gemaakt die u met ons wilt delen, kunt u uw mooiste foto('s) naar ons toesturen. Niet alleen krijgen wij een goed beeld van uw reiservaring en kunnen wij deze gebruiken voor publicitaire doeleinden, maar u dingt ook mee in de Labrys-fotowedstrijd. Jaarlijks in december worden uit alle ingestuurde foto's drie winnaars gekozen die middels een persoonlijk bericht een reischeque ontvangen, t.w.v. € 50,- voor de eerste plaats en € 25,- voor de tweede en derde plaats. Uw foto('s) publiceren wij graag op onze website, in de brochure en in advertenties. Indien u uw foto('s) instuurt, gaat u er automatisch akkoord mee dat Labrys Reizen uw foto('s) vrij van rechten en onbeperkt kan gebruiken.

U kunt uw foto('s) digitaal versturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Inzending fotowedstrijd'. Vermeldt u daarbij uw naam, de naam van de reis en de locatie waar de foto is genomen, en, indien van toepassing welk object/gebouw op de foto staat. Foto’s van minimaal 1,5 MB verdienen de voorkeur. Niet-digitale foto's kunnen wij helaas niet accepteren.

De winnaars van 2017 zijn: mevrouw Van der Cingel uit Amersfoort (eerste prijs, foto van Iran), mevrouw De Jong uit Den Haag (tweede prijs, foto van Peru) en de heer Bindels uit Mechelen (derde prijs, foto van Japan).