Op zondag 27 januari organiseren wij onze tweejaarlijkse Labrys-dag.

Op deze dag presenteren we ons reisaanbod Exclusieve groepsreizen 2019 en heeft u als reiziger de kans om nader kennis te maken met onze medewerkers en reisleiders en met elkaar. Wegens grote belangstelling is ons dagprogramma volgeboekt. U bent nog van harte welkom op de reismarkt vanaf 15.30 uur. Neemt u  contact met ons op voor meer informatie.

De locatie is het Noordbrabants Museum te ’s-Hertogenbosch. Van dit museum met internationale allure is Labrys Reizen sinds 2018 sponsor.

Het programma is als volgt:

10.00 uur: Ontvangst met koffie en thee

11.00 uur: Welkomstwoord met reismarkt

11.30 uur: Lezingenronde; keuze uit 4 opties:
Zaal 1: dr. Edward de Bock, Peru
Zaal 2: drs. Hein L. van Dolen, Het Byzantijnse paasfeest
Zaal 3: Twee korte presentaties van drs. Judith Janssen (Oud-Rusland) en dr. Peter van Nunen (Azerbeidzjan)
Voor een kleine groep: rondleiding o.l.v. een museumgids langs de tentoonstelling ‘Jan Sluijters. De wilde jaren’ (volgeboekt)

12.15 uur: Lunch met reismarkt

13.30 uur: Lezingenronde; keuze uit 4 opties:
Zaal 1: drs. Joep Wensing, Madagaskar en Mauritius
Zaal 2: drs. Rolf Smit, Via Flaminia
Zaal 3: Twee korte presentaties van prof. dr. Paul van der Velde (Sri Lanka) en drs. Cornelis Jonkman (Iran)
Voor een kleine groep: rondleiding o.l.v. een museumgids langs de tentoonstelling ‘Jan Sluijters. De wilde jaren’ (volgeboekt)

14.30 uur: Lezingenronde; keuze uit 4 opties:
Zaal 1: drs. Hans Luiten, Van Riga naar Moskou
Zaal 2: dr. ing. Birgit Jürgenhake, Japan, architectuur (volgeboekt)
Zaal 3: Twee korte presentaties van dr. Yvette de Groot (Op weg naar Santiago de Compostela) en Bert Steensma (Met het oog op Caravaggio)
Voor een kleine groep: rondleiding o.l.v. een museumgids langs de tentoonstelling ‘Jan Sluijters. De wilde jaren’ (volgeboekt)

15.15 uur Reismarkt
v.a. 16.00 uur Borrel
17.00 uur Einde programma

Deelname aan deze dag kost € 15,- per persoon. Dat is inclusief ontvangst met koffie/thee, lunch, borrel, alle lezingen en eventueel tentoonstellingsbezoek. Dit bedrag krijgt u retour indien u een reis in 2019 boekt. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 024-3822110.

De zalen waar de lezingen worden gegeven, zijn van wisselende omvang. Voor de rondleidingen is het aantal plaatsen zeer beperkt. Met het oog op een goede indeling vragen we u tevoren een keuze te maken uit de programmaonderdelen. We doen ons best de definitieve indeling zo veel mogelijk te conformeren aan uw wensen, maar kunnen dit niet garanderen. Uw voorkeuren voor deze dag kunt u reeds bij aanmelding aan ons doorgeven, maar desgewenst ook in een later stadium.