In samenwerking met Stichting Roma Aeterna organiseert Labrys Reizen speciaal voor schoolleiders, reiscoördinatoren en docenten een livestream ‘Toekomst van de Rome-reis’.

Deze livestream vanuit het Rijksmuseum van Oudheden kijkt naar de toekomst van de klassieke schoolreis vanuit twee zeer actuele thema’s: corona en duurzaamheid. Hoe kunnen we zodra er weer gereisd mag worden deze traditie op veilige en duurzamere manier voortzetten? Vanwege de actuele maatregelen zal het event niet plaatsvinden op 25 januari. We zijn momenteel op zoek naar een geschikte datum. Wil je in de tussentijd graag met ons meepraten over duurzaamheid? Op vrijdag 12 februari geeft collega Hanneke Bruijn een masterclass over de duurzame schoolreis tijdens de 'Maak werk van onderwijs Masterclass week'. Voor meer informatie klik hier

Als je interesse hebt om onze livestream bij te wonen, kun je dit alvast bij ons aangeven. Of wellicht wil je graag een bijdrage leveren door iets over het duurzaamheidsbeleid op jouw school te vertellen? Ook als je andere ideeën voor of vragen over deze livestream hebt, horen wij dit graag. De precieze invulling passen we graag aan jullie behoeften aan.