Educatieve groepsreizen

Educatieve groepsreizen

Op reis met leerlingen, studenten of cursisten

Bezoek je met gymnasiasten de opgravingen en musea van de Eeuwige Stad? Of ga je liever met je leerlingen naar het Barcelona van Picasso en Gaudí? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor vele middelbare scholen en universiteiten organiseert Labrys Reizen educatieve reizen. Of je nou met 5 HAVO naar Boedapest gaat of met studenten religiegeschiedenis naar Nepal reist, bij ons ben je aan het juiste adres. We zoeken de juiste accommodaties en geven advies bij het programma. Maar ook voor cursusinstellingen voor volwassenen organiseren we trips. Wat dacht je van een reis naar Madrid en Bilbao voor je cursisten kunstgeschiedenis? Of een reis naar Turijn als vervolg op een filosofiecursus over Nietzsche? We maken de juiste reserveringen en zorgen voor een gestroomlijnd programma.

Laat je inspireren door onze reisvoorstellen. Hier vind je slechts enkele voorbeelden; Labrys Reizen organiseert wereldwijd educatieve reizen. Staat jouw bestemming er niet tussen? Vraag een offerte aan!

 

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.

Athene en de Peloponnesos

Op rondreis van Athene over de Peloponnesos waan je je in de antieke tijd van politicus Perikles, beeldhouwer Polykleitos en hun tijdgenoten. Schitterende tempels en opgravingen en spectaculaire musea zorgen voor de ideale reis voor bovenbouwleerlingen.

Klassieke rondreis langs tempels en opgravingen

Barcelona

Een groepsreis naar de kleurrijke kuststad Barcelona is een geweldige ervaring voor de leerlingen. Van de gotische wijk tot de moderne appartementen van Gaudí, en van tapas tot paella, Barcelona heeft veel bijzonders te bieden.

Groepsreis naar de stad van Picasso en Gaudí

Wenen en Boedapest

Reis met je leerlingen naar Wenen en Boedapest, waar de vroegmoderne geschiedenis van Europa en een keizerlijke levensstijl nog springlevend zijn.

Groepsreis naar vorstelijke steden in Midden-Europa

Noord-Griekenland

Stap in de voetsporen van Alexander de Grote en reis met je leerlingen naar het noorden van Griekenland. Verken het prachtigste natuurschoon en unieke opgravingen en bekijk schitterende Byzantijnse kerken.

Met leerlingen naar een uniek deel van Griekenland

Praag

Bezoek met je leerlingen deze aan de Moldau gelegen hoofdstad van Tsjechië. Verken het historisch centrum, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, en vergaap je aan de sprookjesachtige straten en gebouwen.

Culturele groepsreis naar de Gouden Stad

Campanië

Een schitterende bestemming voor een reis met gymnasiasten. Van de opgravingen in Pompeji en Herculaneum tot de tempels van Paestum en de archeologische schatten in Napels, Campanië heeft enorm veel moois te bieden voor een educatieve reis.

Reis met leerlingen langs klassieke hoogtepunten