Groepsreizen op maat • Maatregelen m.b.t. coronavirus
Groepsreizen op maat • Maatregelen m.b.t. coronavirus

Groepsreizen op maat • Maatregelen m.b.t. coronavirus

Ons motto is veilig en verantwoord reizen. Voor al onze reizen nemen we passende maatregelen om verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan. Deze maatregelen worden aangepast aan de omstandigheden in de periode van vertrek, zowel op de plaats van bestemming als in Nederland.

* Wil je weten of voor jouw bestemming nog coronamaatregelen van kracht zijn? Raadpleeg dan de site www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. Deze maatregelen kunnen wijzigen. Je wordt voor vertrek door ons geïnformeerd over de vereisten voor de door jou geboekte bestemming, maar alle reizigers zijn zelf verantwoordelijk voor het beschikken over de juiste documenten.

* Voor bezoekjes aan musea, kerken en andere bezienswaardigheden zijn we afhankelijk van de geldende maatregelen en bezoekersregelingen op het moment van vertrek. Dit kan ervoor zorgen dat je het dagprogramma aan moet passen of dat er voor meer bezienswaardigheden moet worden gereserveerd. We denken graag met je mee over het programma en maken kosteloos de benodigde reserveringen voor je!

* We raden je aan tijdens de reis de volgende gedragscode af te spreken met je medereizigers:
- was vaker je handen
- houd je aan 1,5 meter afstand, ook als deze niet verplicht is
- hoest en nies in de elleboog
- gebruik papieren zakdoekjes
- schud geen handen

* Momenteel geldt de maatregel dat een medereiziger niet mee op reis kan, indien hij/zij op de dag van vertrek een van de volgende klachten heeft:
- neusverkoudheid of loopneus
- niezen
- keelpijn
- (lichte) hoest
- benauwdheid
- verhoging of koorts (vanaf 38 ºC)
Ook indien een van de huisgenoten koorts heeft (vanaf 38 ºC), kan een medereiziger niet mee op reis.
Al deze regels gelden ook voor onze chauffeurs en andere direct betrokken dienstverleners.

* Indien iemand tijdens een reis een van de in het vorige punt genoemde klachten krijgt, dien je vervolgens de lokale procedures m.b.t. isolatie en verwijzing naar een testinstantie te volgen.

* We raden je aan om alle medereizigers te adviseren een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en tevoren de voorwaarden en dekkingskosten na te gaan. Heb je een reis- en/of annuleringsverzekering afgesloten via Labrys Reizen bij Allianz Global Assistance, dan vind je hier een antwoord op de meest gestelde vragen over de dekking in verband met het coronavirus.

Labrys Reizen - 024-382 21 10 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
©2022 Labrys Reizen