Groepsreis op maat Coronavirus

Beste reiziger,

Het coronavirus heeft inmiddels de hele wereld in zijn greep. In veel landen zijn maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. De gevolgen daarvan voor onze reizen en dus voor jou en je reisgenoten zijn groot.

Vooropgesteld: de gezondheid en de veiligheid, zowel van onze reizigers als van onze medewerkers en reis(bege)leiders, zijn bij Labrys Reizen leidend; daarna komt het reisplezier. Daarom volgen we de ontwikkelingen continu op de voet, zowel in Nederland als op al onze bestemmingen.

Zodra we met zekerheid iets kunnen zeggen over een door jou geboekte groepsreis, brengen we je daarvan op de hoogte. Je kunt het initiatief tot contact dus gerust aan Labrys Reizen overlaten, tenzij je met een prangende vraag zit. Indien wij genoodzaakt zijn een groepsreis te annuleren in verband met het coronavirus, ontvangt de hoofdboeker onverwijld bericht. De betaalde reissom wordt dan gerestitueerd in de vorm van een Labrys-voucher. Zo’n voucher is vanaf de datum van uitgifte een jaar lang geldig; je nieuwe groepsreis moet dus uiterlijk een jaar later geboekt worden, maar de vertrekdatum mag later zijn. Overigens zal Labrys Reizen soepel omgaan met deze termijn; indien je pas na 1 of 2 jaar een nieuwe groepsreis boekt, behoudt de voucher zijn waarde.

Labrys Reizen is financieel gezond en bovendien aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Over gedane aanbetalingen en/of nog te verrichten restantbetalingen hoef je je dus geen zorgen te maken. Openstaande betalingen voor aanstaande reizen kun je met een gerust hart verrichten. Goed nieuws: ook groepsreizen die met een Labrys-voucher geboekt zijn, vallen onder de dekking van de SGRZ, en zijn dus gegarandeerd. Uiteraard staat het je te allen tijde vrij om een groepsreis te annuleren; daarbij worden de op dat moment geldende annuleerkosten in rekening gebracht conform de Labrys-Reisvoorwaarden.

Het zijn spannende tijden! We hopen dat we de huidige problemen samen met jou als gewaardeerde relatie op termijn te boven kunnen komen door begripvol en respectvol met elkaar om te gaan. Op onze betrokkenheid, grote inzet en goede service kun je blijven rekenen.

Hartelijke groet van het voltallige Labrys-team!

d.d. 02-04-2020

Nieuwsbrief voor docenten

Ik blijf graag per e-mail op de hoogte van het reisaanbod van Labrys Reizen en ontvang de digitale nieuwsbrief.