Digitaal op reis

drs. Raphaël Rijntjes
15.00-17.00 uur

De middeleeuwse beweging van de katharen heeft weinig zichtbare sporen achtergelaten, maar des te meer verhalen. We volgen de opkomst en de ondergang van de 'zuiveren', de bonneshommes en bonnesfemmes, tegen het schilderachtige decor van burchten, kloosters en steden als Albi en Toulouse.

Tijdens de achtdaagse reis naar Occitanië kunt u zich vervolgens verder verdiepen in deze wonderlijke verdwenen wereld van ketters, predikers, burggraven, zangers en abten.

Kosten: € 20,- p.p. voor 1 lezing

Klik hier om u in te schrijven voor een lezing.

Frans thuis-op-reispakket

Waan u met ons in Frankrijk en breidt de online reisvoorbereiding van Occitanië uit met een thuis-op-reispakket. We hebben dit pakket samengesteld in samenwerking met boekhandel Roelants en wijn- en delicatessenwinkel Arno de Laak, beide een begrip in Nijmegen en omstreken.

Inhoud:
* boek De geschiedenis van de katharen van M. Roquebert en boek De kaart en het gebied van M. Houellebecq, beide van harte aanbevolen door boekhandel Roelants;
* fles Château Martinolles Garriguet Vieilles Vignes Limoux Rouge en fles Château Martinolles Chardonnay Vieilles Vignes Limoux Blanc van wijn- en delicatessenwinkel Arno de Laak;
* vele tips-voor-thuis van reisleider Raphaël Rijntjes en de collega’s van Labrys!

Een pakket kost € 95,- inclusief verzendkosten (exclusief kosten voor de online lezing). U kunt het pakket bestellen door dit op het inschrijfformulier voor de betreffende lezing aan te geven. De pakketten zijn ook zonder deelname aan de lezing te bestellen door een e-mail met uw adresgegevens te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Franse pakket is te bestellen tot en met 7 april a.s.; de pakketten worden uiterlijk op 9 april verzonden opdat u deze vóór de online lezing op 15 april in huis heeft.