Digitaal op reis

Omdat we de zomerse drukte willen vermijden en omdat nog niet alle bestemmingen bereikbaar zijn, nemen we u deze zomer digitaal mee op reis! We organiseren enkele online reisvoorbereidingen in de vorm van een lezing, gegeven door onze eigen reisleiders. Die lezingen zijn gekoppeld aan reizen die gepland staan voor dit najaar of voor 2021. Hierdoor kunt u nu alvast genieten vanuit huis en straks goed voorbereid op reis!

Inschrijven en kosten

U kunt u inschrijven door bij de lezing of lezingenreeks van uw keuze op de link naar het inschrijfformulier te klikken. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van uw inschrijving met een factuur. De kosten bedragen € 20,- per lezing van 2 uur. Na ontvangst van de betaling sturen we u de dag vóór de lezing een e-mail toe met een link en een inlogcode voor de lezing.
NB We rekenen hiervoor geen boekingskosten.

Hoe werkt het?

Alle online reisvoorbereidingen vinden plaats op een donderdagmiddag, van 15.00 tot 17.00 uur. De lezingen zelf worden gegeven door middel van het programma ‘Zoom’. U heeft daarvoor geen eigen account nodig, maar het is wel handig het programma van tevoren even op uw computer te installeren. Meer informatie ontvangt u na inschrijving. De lezingen bestaan doorgaans uit twee blokken van circa 45 minuten met daartussen een korte pauze. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen.
U als deelnemer kunt zelf kiezen of u uw camera en microfoon aan of uit zet. Ook de naam die bij u getoond wordt, kunt u zelf kiezen. Zo hebt u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de lezing, of juist meer anoniem te blijven als u dat wenst. Om de verstaanbaarheid van de spreker te vergroten is het raadzaam om tijdens het inhoudelijke verhaal uw microfoon wel even uit te zetten.
Bij verzending van de link en inlogcode van de lezing zullen we ook instructies meesturen over het aan- en uitzetten van beeld en geluid en het wijzigen van uw schermnaam.

Annuleringsvoorwaarden online reisvoorbereidingen

* Annuleringen voor de losse lezingen zijn niet mogelijk, restitutie vindt niet plaats.
* Voor de lezingenreeksen geldt: annuleringen zijn tot 1 week voor de eerste lezing mogelijk, u krijgt dan 50% terug. Vanaf 1 week voor de datum van de eerste lezing: 100% annuleerkosten.
* Als u van een lezingenreeks 1 lezing niet bij kunt wonen, maar de andere lezing(en) wel, dan vindt geen restitutie plaats.
* Voor losse lezingen én voor lezingenreeksen geldt: u kunt wel iemand anders in uw plaats de lezing(en) laten bijwonen. Mail ons dan de naam en het mailadres van de andere persoon. Dit dient u uiterlijk 2 dagen van tevoren door te geven aan ons.

drs. Marian van Caspel-van Til
15.00 - 17.00 uur

drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin
15.00 - 17.00 uur

drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin
15.00 - 17.00 uur