Digitaal op reis

Langzaamaan komen de reizen naar Europese bestemmingen weer op gang. Na een succesvolle zomerserie starten we daarom in november met een nieuwe serie lezingen. Ook deze lezingen zijn gekoppeld aan reeds geplande reizen, maar u kunt natuurlijk ook alleen de lezing bijwonen. Reist u ook nu digitaal met ons naar deze mooie bestemmingen? Dan kunt u in 2021 goed voorbereid op reis!

Inschrijven en kosten

U kunt u inschrijven door bij de lezing van uw keuze op de link naar het inschrijfformulier te klikken. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van uw inschrijving met een factuur. De kosten bedragen € 20,- per lezing van 2 uur. Na ontvangst van de betaling sturen we u de dag vóór de lezing een e-mail toe met een link en een inlogcode voor de lezing.
NB We rekenen hiervoor geen boekingskosten.

Hoe werkt het?

Alle online reisvoorbereidingen vinden plaats in de middag, van 15.00 tot 17.00 uur. De lezingen zelf worden gegeven door middel van het programma ‘Zoom’. U heeft daarvoor geen eigen account nodig, maar het is wel handig het programma van tevoren even op uw computer te installeren. Meer informatie ontvangt u na inschrijving. De lezingen bestaan doorgaans uit twee blokken van circa 45 minuten met daartussen een korte pauze. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen.
U als deelnemer kunt zelf kiezen of u uw camera en microfoon aan of uit zet. Ook de naam die bij u getoond wordt, kunt u zelf kiezen. Zo hebt u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de lezing, of juist meer anoniem te blijven als u dat wenst. Om de verstaanbaarheid van de spreker te vergroten is het raadzaam om tijdens het inhoudelijke verhaal uw microfoon wel even uit te zetten.
Bij verzending van de link en inlogcode van de lezing zullen we ook instructies meesturen over het aan- en uitzetten van beeld en geluid en het wijzigen van uw schermnaam.

Annuleringsvoorwaarden online reisvoorbereidingen

Annuleringen voor de lezingen zijn niet mogelijk, restitutie vindt niet plaats. U kunt wel iemand anders in uw plaats de lezing laten bijwonen. Mail ons dan de naam en het mailadres van de andere persoon. Dit dient u uiterlijk 2 dagen van tevoren door te geven aan ons.

drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin
15.00-17.00 uur

drs. Raphaël Rijntjes
15.00-17.00 uur